maandag 13 april 2009

EEN PAARS SCHAAP GEBOREN!

Ja hoor, daar zijn we dan.
Na al zeker een half jaar aanmodderen met het idee van een webwinkel, is daar dan toch: Het Paarse Schaap.
Helaas is de website nog niet online (wegens ontbreken van teksten nog), maar daar komt snel verandering in. Ik heb er namelijk ontzettend zin in.
Even een introductie van Het Paarse Schaap:
Ik ben lindy (ook wel lotte) en ben een 23-jarige mamma van zoon (5 ½ jaar)
Op het moment werk ik als Alphahulp (helaas maar 3 uur per week). Maar van beroep ben ik grafisch ontwerper. Ik ben daarvoor in juli 2008 afgestudeerd.
Na 4 jaar 'studeren' was ik die computer even totaal beu. Dus ben ik weer gaan breien. Iets wat ik wel al een beetje kon, maar ik heb in de maand augustus voor het eerst iets nuttigs gemaakt, voor het eerst iets van een patroon gebreid en besloten dat ik toch wel erg van maken hou.
Maar omdat ik gewoon nog niet zo erg handig ben met de breipennen of met een naaimachine, heb ik voor een webshop best hulp nodig.

EN daar komt moeders om de hoek. Mijn moeder is best handig met breipennen en naaimachine. (bewijs komt nog: een mooi oudroze jasje voor m'n zus haar bedrijf) Ze heeft al menig ding gebreid en het verlangen om toch meer creatief bezig te zijn is er ook al een tijd.

En sinds kort is er dus al een naam en logo. Wij heten Het Paarse Schaap. Elke bedrijf heeft iets unieks nodig, iets wat ook wel een paarse koe genoemd word. Iets dat dus nergens anders voorkomt. Maar omdat wij voornamelijk met wol werken nu, leek het ons juist wel leuk om er Het Paarse Schaap van te maken. We gaan proberen kwaliteit na te streven. Hierbij een scheutje creatief en vooral veel hard werken en ik vind dat het nou gewoon een succes moet gaan worden.

Ikzelf ga bezig met het afwerken van de website en zorgen dat er foto's komen om erop te zetten. Binnenkort een mooi plaatje van het logo en hopelijk al wat eerste foto's van wat creaties die erop komen.

1 opmerking:

  1. Hoi,
    Wat spannend allemaal zeg! Ik ben erg benieuwd naar je winkel!

    Succes!
    Groeten Christien

    BeantwoordenVerwijderen