zondag 24 mei 2009

Zon, Speeltuin, IJsje en veel werken

Het ijs dat de laatste tijd de voorkeur geniet van mijn kleine/grote vent


Ja hoor, het wordt nu toch echt mooi weer en het begin van de zomer dient zich aan.
Ondertussen ben ik druk bezig met allerlei nieuwe ontwerpen maken voor Het Schaap.
Daarbij moet ik tussendoor nog 2,5 dag werken(geld moet er ook komen), met kind naar zwemles(hoop zo erg dattie snel z'n diploma's heeft!) en na schooltijd kind vermaken. Dat vind ik allemaal helemaal niet erg en het hoort er echt allemaal bij, maar soms moet ik ook gewoon veel ander werk verzetten.
En Daarom ben ik blij met echt de beste uitvinding ooit voor thuiswerkende mamma's (behalve dan pappa's): De Speeltuin.

Ik kan heerlijk op de woensdagmiddag met m'n klein/grote vent naar de speeltuin, waar ik hem vervolgens enkel nog zie als meneer zin heeft in een ijsje of als er echt iets belangrijks te melden is.
En daardoor kan ik op zo'n middag een nieuw ontwerp in elkaar zetten. En Dat zorgt weer voor een blije, stressvrije mamma en een heerlijk uitgelaten en moe kind aan het einde van de middag.
En dat heeft afgelopen week alleen al geresulteerd in een spuugdoekje en luierzakje (bijpassend weer) en het bedenken van een hoop nieuwe ontwerpen voor de komende weken.

Over 2 weken op een zondag een workshop doen zodat ik geen ruzie meer heb met m'n naaimachine en dan ga ik echt heel hard werken aan al die ideeen in m'n hoofd, zodat het niet alleen bij ideeen blijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten