vrijdag 24 juli 2009

Okay, na een heftige pijnstiller ben ik ineens weer mens!
Ik hou absoluut niet van pijnstillers, maar in dit geval was het echt noodzakelijk. 2 dagen bijna niet eten of DRINKEN, is niet bepaald gezond. Dus met 1 of 2 pijnstillers per dag kan ik vrij normaal eten en drinken.

Hopelijk vind Kleine Vent het niet te erg, dat mamma weer gewoon kan zeuren, omdat praten geen pijn doet.

Het zou eens fijn zijn als hij gewoon eens zou luisteren na 1 keer en niet na 6 of 7 keer. Dat zou heel erg veel schelen voor mijn stem.


Maar ondertussen vindtie het wel heerlijk als ik weer wat gemaakt heb voor het Paarse Schaap. Hij is een beetje omgedoopt tot prototypeTester en hij vindt zichzelf daarom nu heel erg belangrijk. Hij is ook al weer zo groot (hij wordt straks alweer 6)Hier nog maar 2. En nog heel erg lief

En omdat hij eind augustus jarig is, beginnen de voorbereidingen nu alvast weer. Er moet nagedacht worden over een taart en een kinderfeestje. Gelukkig moet ik alleen een thema en datum bedenken en regelt mijn zus verder het kinderfeest (echt met andere kinderen ben ik niet zo heel goed). En eindelijk is het thema gekozen. Het gaat Circus worden (want dat kon pappa komen jongleren volgens Kleine Vent) En daarbij gaat ik dan wat verkleeddingen maken, die mijn zus dan uiteindelijk weer mag hebben voor haar bedrijfje. Werkt lekker 2 kanten op.

De taart moet nog even geoefend worden. Ik heb wel vaker een taart gemaakt met marsepein en vulling, maar nu moet het een meerlagen taart worden. Dus even een uitdaging. Word een paar rondje balkjes laten zagen bij de bouwmarkt en goed lakken, zoeken naar goedpassende onderplaten. Maar deze week een uitprobeersel maken, omdat eerst moeders hier jarig is en hoewel ze geen verjaardag viert, vind ik wel dat er taart moet zijn. Daarna is ze toch een week van me af!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten