dinsdag 28 juli 2009

PAPPAA!!!

ik word af en toe knap horendol van die Kleine Vent. Stuitert alle kanten op en dat met het grootst mogelijke lawaai.
En als je dan wilt opruimen is het een grote uitdaging. Hij moest vandaag alle auto's terug doen in zijn autolade en alle lego terug in de bakken. Maar na een uur lang heel hard zingen, mondharmonica spelen en door de kamer stuiteren is misschien de helft gedaan (echt een 10 minuten werkje ofzo). Toch kan ik vandaag niet echt boos zijn. Hij is zo verschrikkelijk overbeterd vrolijk!
Tijdens het opruimen kwam er ineens heeeeeel erg hard uit zijn kamer: Kom van dat dak af! Waarschuw niet meer! Kom van dat dak af! Anders donder je neer!

En toen kwam ik bijna niet meer bij. Geweldig dat hij toch nog wel goede muzikanten kent, maar dat hij er dat van maakt.

En gelukkig vond Klein Vent het vanmiddag wel weer tijd voor Pappa. Dus Pappa gebelt en vertelt dattie nou maar eens moest komen.
En meneer is nu heerlijk buiten aan het fietsen met Pappa. Eindelijk een beetje rust. Als je tenminste niet mee rekent dat hij om de 5 minuten heel hard komt langs gefietst en daarbij heeeel erg hard naar Pappa gilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten