dinsdag 18 augustus 2009

Anders rij je gewoon een lantaarnpaal omver!!!???!!!

Rond 5 over 7 vanavond hoorde we ineens een grote klap buiten. Net als of je een glas liet vallen. Dus gelijk even de rolgordijntjes opzij en kijken wat er nou gebeurt was.
Het eerst wat ik zie, is een lantaarnpaal die plat op de grond ligt:En van dichtbij zag dat er zo uit:

En daarbij even de opmerking dat de stoeptegel die er eerst naast lag nu helemaal bovenin de foto nog net op het plaatje staat.

EN ik kan het dan niet laten en dus even foto's maken. Ook van het busje. Vonden de heren in eerste instantie niet zo prettig, maar is niet dat ik iets ergs van plan was ermee. Hoogstens voor de verzekering.
En het busje had knap geluk gehad:


Had geen 20cm verder naar links moeten zijn, dan had het busje zelf ook knap snel stilgestaan.

En de 2 heren maar tegen over de agenten blijven beweren dat ze niet te hard reden, maar gewoon de bocht niet goed hadden ingeschat. (de bocht die ongeveer 7 a 8 meter eerder al eindigd)
Maarja. Gelukkig geen gewonden en inmiddels is de platte lantaarnpaal alweer netjes opgeruimd. Maar met een 5 jarige die bij alles erbij geweest is en de politie gezien heeft, die wil natuurlijk niet gaan slapen. Dus ik hoop dat meneer nog even een beetje verstand heeft en besluit redelijk op tijd te gaan slapen, dan issie zaterdag misschien een keer helemaal uitgeslapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten