donderdag 13 augustus 2009

MARKT!

Ja hoor. We zijn zover.
Onze eerste markt met Het Paarse Schaap. Dus als alles goed is (als de organisatie niet vergeet dat wij komen) dan staan wij op 29 augustus in Nieuwland (zeeland) op de markt bij de zomerfeesten.
Dik spannend, want er moet wel een kraam van 4 bij 2 meter gevuld worden. Nu ligt er wel al wat spul dat mee moet, maar niet genoeg om dat formaat te vullen.
Daarbij moeten er nog visitekaartjes, flyers, prijskaartjes, wasvoorschriften en een 'naambord' gemaakt worden.
Dus ik heb het nog vrij druk de komende avonden.
Maar ik heb er ZO'N ZIN IN!!!!!

Dus ben ik maar weer eens begonnen met een paar slofjes. In superleuk lichtbruin geruite stof, waar hopelijk ook nog een leuk stropdasje bij komt. En moeders is druk aan het haken. Een geweldige muis dit keer. Met een eigen klerenkast(die ik vast ook nog wel even bouw (lees: laat bouwen door lieve vader))

Kleine vent met zijn allerbestigste vriendje.


Overigens moeten de voorbereidingen voor de verjaardag van Kleine vent gewoon doorgaan. Er moet kleding gemaakt worden en uitnodigingen en alvast een stuk van de traktaties, omdat we de laatste week van de vakantie zelf weggaan. En om alles in 1 weekend te proppen...En ohja!!!! Er moet ook kleding gemaakt worden voor het bedrijfje van m'n zus. Die heeft misschien een dikke opdracht voor 3 dagen bij SmallSail hier binnen. Dus dan moet er even themakleding gemaakt worden. Morgen weten we meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten