donderdag 10 september 2009

EDIT

Even een EDIT voor berichtje hiervoor...
Moest minimaal 100 unieke bezoekers zijn. Als het doorgaat in het tempo dat het nu gaat, dan heb ik er wel 150. Maar dat zal niet. Ik moet nog meer promoten.


Maar ondertussen:
Nu had ik vandaag heel veel plannen om op te ruimen en wat te ordenen.
En toen ik Kleine vent weer op school gedumpt had en ik boodschappen aan het doen was, bedacht ik ineens. Ik wilde morgen m'n 2 pakjes de deur uit hebben.

Dat ik daarvoor nog wat dingen moet maken is wat anders, die stonden morgen wel in de planning. Heb gewoon iets nieuws bedacht, wat uiteindelijk ook in de Webwinkel terecht gaat komen. Maar de eerste is voor Kobus...

Dus inplaats van opruimen werd het even leuke dingen zoeken voor inde pakjes. Nu is er 1 helemaal vol en klaar, op een klein iets na wat ik nog moet knutselen.
Het andere pakje ga ik dan morgen maar afmaken en dan gaan ze zaterdag op de post.
Ik heb geen idee wanneer ze aankomen, want het is naar amerika en naar belgiƫ. Wil nog wel eens verschillen.


Daarbij moet ik zeggen dat ik helemaal verliefd ben op het pakje dat ik kreeg.

niet goed te zien helemaal. Maar kreeg 3 leuke lapjes stof (ben helemaal fan van dat geel/oranje. Weet ook al wat het gaat worden), een bolletje roze wol, 2 verschillende bandjes (die burberry is echt geweldig, komt goed van pas bij mijn nieuwe tas) en een Knippie Knuffels. Hier in de buurt kan ik die niet kopen (ja mevrouw, niemand naait of breit meer tegenwoordig. Daarom hebben we ze niet meer.....)


Ik wilde gelijk beginnen gisteren. Dat dat natuulijk even niet ging, was net jammer. Binnenkort dan maar eens iets leuks maken.

1 opmerking:

  1. Wat fijn dat je er zo blij mee bent. Ik ben benieuwd wat je er mee zult gaan maken! :-)

    BeantwoordenVerwijderen