woensdag 18 november 2009

Babies overal

Vandaag na m'n eigen Kleine Vent naar school gebracht te hebben, maar weer boodschappen gedaan. Er moet nu eenmaal gegeten worden.
Maar het duurde allemaal wat langer dan ik bedacht had.
Ik kwam namelijk allemaal mensen tegen die ik ken.
Eerst een vriendin die, met zo'n grote dikke buik dat ze lekker waggelt, ook maar met dochtertje aan het boodschappen doen was. Dus dan is het vragen hoe het ermee gaat en of alles nog wel lekker loopt thuis.

Daarna een vriend van me. Wat doet die nu hier? Eigelijk woonttie in frankrijk met vriendinnetje. Maar zij wilde gewoon graag in nederland bevallen. En ze moet nog maar 3 weken. Dus geluk gewenst, gevraagd of al bekend was of het een jongetje of meisje gaat worden en of ze daarna dan weer terug richting frankrijk gaan?

En toen nog een bekende. Hoe ist met je vrouw? Al zenuwachtig of opruimerig? Ook daar helemaal goed en gezellig allemaal. Heel lekker.

En daarom duurde m'n boodschappenavontuur ineens een half uur langer.
Maar het was wel gek en alles met tegenstelling eigelijk.
Want hoewel alle 3 de dames zwanger zijn en allemaal binnen 2 maanden gaan bevallen, leven ze alledrie een totaal ander leven.
De ene een kunstenaarsbestaan, wat nu toch enigzins in gevaar komt doordat vriendlief z'n baan kwijt is.
De tweede is nooit echt ergens thuis. Ze reist de hele wereld over, met haar hele leven in een rugzak.
De derde is getrouwd met een BN-er. En hoewel manlief echt wel genoeg verdient, heeft ook zij een goede baan.Het is heel vreemd allemaal. Overal babytjes, maar overal toch echt anders.
En dan gaat het stiekem zo steeds meer kriebelen.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten