zondag 15 november 2009

Can't stop me now!

Vandaag ben ik de enige thuis met redelijke energie.
Moeders slaapt bijna hele dag, vaders is van al het gedoe ook echt wel moe en Kleine vent was wel moe, maar met pappa mee vanmiddag.

Dus veel gestreken, beetje was opgeruimd en lekker gecomputerd. Besloten dat die studie de komende week echt niet gaat lukken en dat ik ook m'n geplande tentamen moet uitstellen. Maar dat geeft niet. Ik ben nu druk met het promoten van Het Paarse Schaap, het doen van huishouden en zorgen voor boodschappen en cadeautjes.
Druk bezig met heel veel 'advertenties' online te zetten. Te beginnen met allerlei hyves en daarna allerlei andere sites.

Want vanaf morgen is het aanbiedingenfeest bij Het Paarse Schaap. Wegens de drukke en dure december maand, vind ik dat een goede timing. Voor 4 weken lang zijn er verschillende aanbiedingen en komen er ook rokjes, tutu's en broeken bij.
Ik ga me de komende tijd daar maar even goed op richten, want ik begin het langzaam aan steeds drukker te krijgen met Het Paarse Schaap.
Helaas nog weinig foto's van mensen met producten van Het Schaap. Hopelijk komt dat meer kleding ook beetje op gang.
(ben helemaal verliefd op deze. Poging doen om na te maken, voor mezelf..)

Morgen begin ik aan de tas die er nog ligt en ga ik een tutu knippen en misschien maken. Afhankelijk van hoeveel tijd de tas gaat kosten. Maar die is voor mezelf. Gewoon omdat ik dat ook nog eens wilde doen. Iets voor mezelf.

En langzaamaan ook knuffelbeesten gaan maken voor The Toy Society Christmas Drop. Ik wil er eigelijk best veel maken als ik er de tijd voor kan vinden. Op het moment is het er nog maar 1, maar hopelijk kan ik er zeker nog stuk of 9 maken.

1 opmerking: