maandag 16 november 2009

Kleding is leuk

Vandaag hard gewerkt.
Dat kon namelijk ook heel goed, want er was namelijk niemand thuis.
De reden waarom is wat minder gezellig. Moeders heeft namelijk een virusje opgelopen. Niks ergs, maar als je weerstand bijna 0 is, best gevaarlijk. Dus maar weer naar het ziekenhuis en daar moet ze waarschijnlijk weer een nachtje blijven, om daarna maar weer te zien hoe het gaat. Gewoon voor de zekerheid.

Maar door dat alles heb ik dus wel veel kunnen doen. De tas is bijna af, enkel nog een drukkertje en de band strijken en doorstikken.
En een mooie rode tutu ligt hier nu in de kast te wachten op een lief klein meisje dat graag prinses wil zijn.

Ookal zal het waarschijnlijk de mamma zijn die dat leuk vind. Hij is namelijk heel klein, voor kindjes van jaar of half. De taille omtrek is slechts 34cm. Maar leuk is hij wel.
Op verzoek in andere kleuren en natuurlijk ook groter.

Ik heb er nog 1 gemaakt, maar daar komt een stoffen rokje over heen. Die ook al klaar had geweest, ware het niet dat m'n draad op was.

En morgen eindelijk lockmachine uitproberen. Als ik de energie er voor vind. Want voor de gein, maar weer boodschappen. Maar verder morgen weinig. Wel weer maken. Vogelbekdiertje en tas afmaken en poging doen tot maken van een broek voor kleine vent. En de eettafel opruimen, want nu word het echt te gek...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten