zaterdag 21 november 2009

STOMSTOMSTOM!!!!!!!!

KLOTELIJF!!!!!!!!!!!!!

Zo, dat moest er ff uit.
Ik ben constant moe en m'n hoofd is vol.
En nu ook nog m'n kies besloten heefd zich als een klier te gedragen en mij te dwingen tot het, voor mij dan, overmatig gebruik van paracetamol, met 3 of 4 per dag gisteren en vandaag. Het is gewoon even helemaal op.
Want ik heb al 2 jaar de wens om ut hele gebit in de revisie te gooien, maar wegens gebrek aan een goede lokale tandarts die wel patienten aanneemt, had ik uiteindelijk vorig jaar een goed alternatief gevonden.
Er moet nogal wat gebeuren aan die witte stenen van mij en ik had een mooie kliniek gevonden (in limburg, dat wel) die dat voor mij in 1 of 2 keer zouden kunnen doen.
Helaas tot op heden nog niet eens een intake gehad. Gewoon weg wegens tijd en daarna ook zeker het geld. Want hoewel ik gewoon normaal verzekerd ben, geldt er nu eenmaal een maximum van €450 aan tandartskostenvergoeding. En omdat ik nu eenmaal geen paar duizend euro in m'n binnenzak heb, zat dat er gewoon ff niet in.
Nu kan ik dus wel een betalingsregeling krijgen daar schijnbaar, maar ik heb nog nergens kunnen vinden over hoe dat dat werkt.

Maar het liefst zou ik morgen al in de trein stappen en laten kijken wat er allemaal moet gebeuren. Zodat ik al een idee heb en dat ze mischien dit jaar nog wat kunnen doen (en volgend jaar weer iets, kosten spreiden he). Maarja, met nog sinterklaas, kerst en nog 4 verjaardagen te gaan en een moeder die nog altijd niet 100% is, kan ik eigelijk ook gewoon niet ff een hele dag weg. Ik baal er zo van.

Dit is allemaal uitermate slecht voor het moraal hier. Wat toch al niet te hoog was.
En omdat ik geen zin heb ik gedoe aan me lijf en geen zin in mensen en omdat er niemand die naar me wil luisteren, gooi ik lekker blogje op ut net....

1 opmerking:

  1. Erg he, die tandartskosten. Extra verzekeren is ook geen optie, dat is nog duurder dan elke maand je complete gebit laten vervangen.

    BeantwoordenVerwijderen