zondag 8 november 2009

Like a kid in a candystore!

Vandaag een mooie planning gemaakt voor het leren en de inkoop van de sint kadootjes. Dat moet er ook echt bij, anders word het echt alles op 4 december nog even doen.
Maar behalve leren en poetsen morgen, wil ik stiekem ook echt wel even een rondje door de bibliotheek doen. Stiekem even kijken of m'n vogelbekdiertje al weg is. Want eigelijk vind ik het nog spannender dan zelf een kadootje krijgen. Feeling like a kid in a candyshop!
Echt iets om vaker te doen. En dat bij al het leren en poetsen en boodschappen en kadootjes vinden en kadootjes maken. Maar het gaat goed komen. Ik heb nogal een planning gemaakt en als ik me daar aan hou, moet ik ergens tijd over gaan houden namelijk. Want als het leren overal zo goed blijft gaan, dan heb ik er minder tijd voor nodig dan ik gepland heb.

Maar ondertussen moet ik morgen dus eerst 3 a 4 uur leren en opdrachten uitwerken, daarna zoeken naar kadootjes en daarbij ook nog evenn 3 nieuwe cartridges halen voor de printer, zodat ik weer foto's kan printen. Ga een album maken met een hele zooi producten van Het Schaap erin. Dat is leuk en handig. Daarmee kan ik ergens voor het eind van het jaar richting mogelijk verkooppunt, zonder alles mee te hoeven nemen. En het staat leuk bij een markt ofzo, zodat mensen het kunnen inkijken en een goed idee krijgen wat je allemaal nog meer verkoopt enzo.

Ik moet echt ook nog druk zijn met promotie van Het Schaap. Kijken of ik voor komende zomer een echt goed lopende webshop heb. Nu loopt het wel langzaam met zo af en toe wat bestellingen, maar ik heb er liever meer.
Tips over goede manieren van promotie zijn welkom.


Dus druk en bezig, maar wel met nuttige dingen en begin nu eindelijk een redelijk balans te vinden tussen poetsen/opruimen, leren en vrijetijds dingen.

1 opmerking:

  1. Stuur me even een mailtje! info at allesoverkinderen punt nl Ik kan je nog wel wat promotie aan de hand doen... (zet er even bij dat je lottebees of het paarse schaap bent anders snap ik het niet... (-: )

    BeantwoordenVerwijderen