woensdag 11 november 2009

Spelcomputer moment

Vanmorgen gewassen, gepoetst en onze nieuwe WII geinstalleerd. Kleine vent helemaal compleet gelukkig gisteren toen mamma zei: kom, gaan een WII halen.
Dat ik er wel een tijdje voor gespaard had al (sinds de zomer), maar dat het uiteindelijk van m'n verjaardagsgeld gedaan is, is wat anders.
Want mamma wil graag wat leuk vermaak hebben als het straks echt pestweer word en mamma wil graag wel lekker bewegen, als het pestweer is.
Want dat vind ik zo ontzettend leuk. Lekker met Kleine vent een spelletje doen op de WII.
Gelukkig hadden wij een testperiode. Zuslief heeft bijna een jaar lang haar WII hier gestald en die is door ons grondig getest.

En toen ik dat gisteren thuis meldde, vond moeders het ook wel een goed idee om te gaan kijken voor een WII Fit pakket, voor zichzelf. Want dat is goed voor de gezondheid en tijdens chemo heel prettig om te bewegen als het dus keihard regent.

En dus ondertussen nog steeds geen tutu in de maak. Gelukkig is het voor de kleine geen naaiwerk nodig, enkel het elastiek aan elkaar maken. Dankzij lieve Xenos die rollen mooie organza heeft, die precies de goede breedte. En als het allemaal mooi lukt. Dat ga ik maar eens meer jurkjes, tutu's en andere dingen maken, qua kleding.

Er staat ook nog een broek voor Kleine vent op het programma (wegens een veel te grote groeispurt) en hopelijk ook wat dingen voor mezelf.


Kleine edit:
Tutu is nu nog wel gemaakt en eigelijk gewoon heel grappig geworden. Meer iets voor carnaval. Maar het idee is dus wel goed en ik ga er nog wel 1 maken die beter is. Morgen een foto van de huidige.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten