zaterdag 30 januari 2010

AU!!!!!!!!!!!!!!!!!

En dan zit ik weer fijn thuis, achter m'n schermpje

Na in 2 dagen tijd naar limburg afgereisd te zijn, 4 kiezen kwijtgeraakt te zijn, prachtige voortanden hebbend, zeker met 8 gaatjes gevuld, bijgekomen van de narcose (hilarisch), bij een heerlijk B&B geslapen te hebben, terug naar vlissingen gereisd.

Dus nu: boel au, want ik heb me daar toch een slagveld in m'n mond.
4 Kiezen eruit. 2 naast elkaar, dus daar ist gehecht en heb ik nauwelijks last van. Helaas aan de andere kant een mooie kies eruit, waar het dus nu redelijk au doet.

Helaas dus weer aan de paracetamol...
Maar nu weet ik dat het beter gaat worden. Eind van de week zou het al grotendeels weg moeten zijn. Zo niet, dan ga ik toch lekker weer bellen. Komt heus allemaal in orde.

En dus heb ik al 1 doel van m'n lijstje bijna helemaal afgewerkt. De ergste dingen zijn gebeurt (dus die 4 kiezen eruit en al de helft van m'n gebit gevuld) en dan nog de rest.
Maar dat liever zonder narcose denk ik. Ik ben nog altijd redelijk ontregelt. Hoewel niet normaal kunnen eten ook niet helpt natuurlijk. (dat is dan wel weer goed voor de lijn he) Maar ben echt redelijk geklutst. Hoop dat dat snel over is.

2 opmerkingen:

  1. Sterkte!!! Heb laatst een kies laten trekken die er niet uit wilde, ook gehecht, maar twee weken last van gehad, flink aan de pijnstllers gezeten....maar misschien ben ik gewoon een watje hoor.

    BeantwoordenVerwijderen