dinsdag 23 februari 2010

olympisch opruimen...

Ik heb lang niet elke dag energie. Soms is het ineens dat alles kan en soms moet ik met grote moeite uit bed komen omdat Kleine Vent nu eenmaal ook moet ontbijten en naar school.

Nu is het wel vakantie. Maar ook dan moet de was gedaan worden en moet er gekookt worden. En de afspraak met Kleine Vent om tijdens de olympische spelen goed op te ruimen staat ook nog. Wij doen namelijk aan 'olympisch opruimen'. En dan gespecialiseerd in 'lange afstands-opruimen'.
We doen gerust elke dag een stukje. Elke dag een uurtje rustig opruimen. Zo komt er elke dag een stukje verder orde in de chaos en is het elke dag beter te doen. En zo blijft het ook voor Kleine Vent nog leuk en te doen. Want hij lijkt op moeders, opruimen is niet z'n hobby.

Zo hebben we dus vanmorgen een uurtje z'n kamer verder opgeruimd en kon hij vanmiddag met pappa (in pappa z'n nieuwe leaseauto natuurlijk) naar de stad om toch die goederenwagons te halen waar hij voor gespaard had. En daarmee gespeeld. En met pappa achter de WII gezeten en heel veel races gedaan.
En mamma was lekker de woonkamer beneden aan het opruimen. (we hebben hier 2 woonkamers namelijk) Inmiddels echt 1 vierkante meter in de woonkamer en de hele slaapkamer netjes gemaakt en een bak met afval en een bak oud papier. Gaat best de goeie kant op.

Straks weer even een update op de lijstjes blog en hier alvast de eerste 4 dagen foto's van mezelf! En ja ik woon de laatste tijd nogal in de zwarte vest, want daar poets ik in...


En dan zit ik hier leuk m'n foto's te bewerken en in een leuk rijtje te plakken. En toen reed De heer Kramer ineens de verkeerde baan in terwijl hij toch echt op weg was naar goud. Maar dus geen goud, geen medaille, geen niks....
Voor nederland een kleine troost van de bronzen medaille voor BOB, maar toch is het er 1 van een vreemde nasmaak...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten