maandag 15 maart 2010

De kleine dingen die het doen..

"Een paar berichtjes terug: weggeef van ketting en mooie lieve beer erbij"


Van wat ik vind, dat is vaak jammer. Het doet er niet echt toe.
Maar dat is iets waar ik mee moet leven.

En soms is dat moeilijk. Want wat ik graag wil. Dat duurt nog.
Dus hou ik het bij kleine dingen die ik ook graag wil. Die wel kunnen.
Zo heb ik na 6 pogingen van een soort van zeefdrukken eindelijk een enigzins fatsoenlijk resultaat.
Dus ga ik ook nog ergens deze week een poging doen tot het drukken van de basisvormen op mn rok. Hopelijk krijg ik die volgende week af.

En dat is dus zoiets kleins: het is gelukt om een beetje te zeefdrukken en dan mag het op de rok die ikzelf bedacht heb. Die ik nog wel moet verbeteren. Want alssie goed is, dan komt er een patroon van. Dat is ook iets wat ik graag wil. Een keer een goed patroon maken. En niet te ingewikkeld. Want ik hou van duidelijk en vaak ook simpel.

En als ik eenmaal doorheb wel soort stof het beste werkt voor dat soortachtige zeefdrukken, dan wil er misschien wel veel meer mee.
Dan ga ik in ieder geval een stofje maken voor mezelf. Met paarse schapen erop! Omdat het gewoon leuk is. Omdat er nu gewoon meer reclame moet komen voor mn shopje. En een update. Want sinds eind januari ben ik er mee bezig. En tot op heden niet gelukt.

Wel ondertussen heel lieve stofjes gekocht voor mooi boxkleed. Wel meisjesachtig, met mooi lila en groen en blauw. Maar ik wil ook een stoere mannen versie maken. Zonder bloemen, zonder roze/paars, maar ook niet met camouflage.

En zo is het straks toch mooi en praktisch. Want dat wil ik.
En ik ga ook babybeenwarmers maken. Ook in minimaatjes. Omdat die heeeel moeilijk te krijgen zijn. (dit weet ik dankzij bekende die me erop wees)
Dus heb ik weer een bankproject en een grote tafel project.

Maar eerst: het kussen, dat toch tas werd af zien te maken. De olifant die er nog ligt opvullen, dichtmaken en fotograferen. Hoewel ik niet helemaal tevreden ben, issie wel een mooi plaatje waard.

1 opmerking:

  1. Kom op met die plaatjes!

    Hoe is het met Ollie? Ik bedoel, met de olifant.

    BeantwoordenVerwijderen