maandag 22 maart 2010

Goed bericht!

Dan toch weer een goed bericht om de dag mee te beginnen.
Ik vroeg aan juf of ik het rapport van de observatie in mocht zien. Dus gaat ze het voor me kopieren. (ging best makkelijk...)
En toen ik vanmorgen de radio hoorde aangaan, met het nieuws dat in Amerika eindelijk VOOR een wet de gezondheidszorg hervorming heeft gestemd.
Eindelijk zitten er mensen die serieus kunnen nadenken, naar mijn idee. Het werd een tijd dat het laatste westerse derdewereldland begon met zichzelf te ontwikkelen.
Nu is elk systeem natuurlijk gewoon lastig en zitten er altijd haken en ogen aan.
Maar het gaat beter worden dan dat het nu is.
Deze meneer de president van Amerika heeft als 1 van de weinige presidenten, 1 van zijn grootste verkiezingspunten gehaald. En dat dik binnen 2 jaar. Met nog tijd genoeg om mensen er te van overtuigen dat het goed is dat dit besloten is.


En vanmorgen was kindlief ook nog eens heel blij met de knikkerzak (die er al maand 2 bijna klaar lag te zijn) die voor hem was. Natuurlijk camouflage. En met een berg knikkers die in het bakje zaten, die nu in die zak mogen, om mee te nemen.
Hij besloot dat hij vandaag maar ging knikkeren, voor de leuk, of met iemand die geen knikkers mee had. Want dan raakte hij zijn knikkers nog niet kwijt. Kon hij nog even oefenen.
En daarmee is het voor hem ook wel helemaal klaar. Dat gedoe over hem. Hij is lekker bezig, heeft ontzettend zin in morgen. Een heerlijk dagje vrij om pyramides te bouwen. Waar de taak van mamma is, om vandaag even genoeg handige legoblokjes te vinden volgens hem.
Gooi wel een deken op de grond en de bakken ondersteboven. Veel simpeler.

1 opmerking: