woensdag 31 maart 2010

Goede dagen, zelfs met regen...

Ik heb vandaag een hele fijne goede dag.
Kindlief was vanmorgen om te zoenen zo lief. Niks te zeuren, niks 2 keer zeggen. Braaf etend en aankledend moesttie namelijk luisteren naar wat ik aan het voorlezen was.
Kleine vent is helemaal fan van meneer Paul Biegel. En dan met name het boek dat hier sinds zijn 4e in de kast staat: 'Juttertje Tim'
En inmiddels het afgelopen 1,5 jaar al 4 keer voorgelezen en opnieuw blijft het spannend. En gelukkig voor mamma leest het ook prettig voor.

Na kind op school gezet te hebben (en even z'n extra rekenboek nagekeken) en na de boodschappen, toch nog even het winkeltje van Het Leger Des Heils in. Die zijn hier letterlijk op de hoek en ik kom er vaak langs. Eigelijk wilde ik niet gaan kijken. Maar toen ik langsliep en uit gewoonte toch even een blik naar binnen wierp, viel m'n oog op iets wat gewoon bekeken moest worden.
En uiteindelijk heb ik het ook maar meegenomen. Want zeg eerlijk, een echte jaren 70 jurk, ook nog in mijn maat! en dat voor €3,50.
Ik keek er even goed naar, schatte ongeveer de maat en dacht: die past vast wel, nu nog kijken offie staat. Alssie niet staat dan maak ik er iemand anders heel gelukkig mee.
Maar hij staat leuk. Ookal kunnen de knoopjes niet verder dicht (en zo'n grote voorgevel heb ik echt niet! helaas) Maar het staat leuk en hij zit best goed.


Smiddag heerlijk pannenkoeken gemaakt en lekker gegeten. kindlief aangelijnd aan de WII. Met dat heerlijke apparaatje waardoor je ook echt moet 'lopen' (meer marcheren op je plek) is het nog echt fysiek. En daarbij is het een nieuw spel, dus moet er echt heel erg over nagedacht worden. Tussendoor even goed drinken en mamma helpen met de kast nog verder leegruimen. Inmiddels nog 3 vakken leeg. Al over de helft.

Helaas nog wel ruzie met m'n webhost over m'n webmail. Hopelijk kan ik dat ook nog deze week oplossen. Dingen afhandelen enzo.

Daarbij lijkt de blokkade in m'n hoofd toch wat weg te zijn. Nu er minder zooi is om me echt druk om te maken, is het een stuk makkelijker. Zo is m'n testrok eindelijk compleet genaaid en nu enkel nog verven en stempelen enzo. Lekker uitproberen.
Daarbij werkt het patroon dus gewoon vrij goed en hoef ik weinig aan te passen voor een wel goede rok. Dus die moet er ook maar gaan komen, ookal is het niet echt weer nog.

2 opmerkingen:

  1. Die witte riem, zat die erbij of is dat stof? Hij staat best een beetje oosters, zo uit de verte. Leuk! Is het erg dat-ie dicht kan? Zie je de knoopjes goed?

    Leuke, vlotte blogge-babbel.

    BeantwoordenVerwijderen