donderdag 8 april 2010

To finish what you start.....

Zo, vandaag wordt het pandaatje weer terug afgeleverd, gemaakt en wel. Viel allemaal nog wel mee, veel blikschade alleen.
Heel blij, want die Mini was echt verschrikkelijk. Veels te lui.

En ik moet echt aan de afmaak. Heb nog 3 paar slofjes liggen om af te maken, nog m'n lieve olifant die nog altijd niet af is en zo nog wel wat dingen.
Daarbij zijn de afmaak dingen vooral voor het Schaap, en die moet echt hoognodig een update.
Ik krijg het alleen niet zo voor elkaar. Ergens in mn hoofd zit een kortsluiting denk ik. Die moet ik er even gaan uitwerken.
Dus eerst een paar lieve stoere blauwestreepjes slofjes afmaken en dan zien we weer verder....
Daarbij nog echt 20 dingen opsturen ofzo. Boeken wegsturen, kaartje sturen voor de Postcrossing (al een maand ofzo) en ook natuurlijk ff de beren wegsturen. Als ik alles weer wat op orde heb, ga ik weer verder met de beertjes. Zeker omdat het blogje hier over 5 daagjes een jaartje alweer in de lucht is.
Voor volgende week dinsdag wil ik graag de site weer een update hebben gegeven, dingen verstuurd en hopelijk begonnen aan m'n nieuwe project.
Vandaag moet er tijd zijn om af te maken.....


En natuurlijk verder met m'n lijstje. Ik moet vanavond even een goede telling maken van welke dag het ook alweer is nu en welk doel ik als volgende kan halen...

1 opmerking:

  1. goe bezig hoor, paars schaapke...
    en met de lente in de lucht lukt dat allemaal nog beter hé!!!
    mooi kleurke, aubergine of zoiets?!

    BeantwoordenVerwijderen