woensdag 19 mei 2010

Art is not planable

Ja helaas geen plaatjes van wat ik nou allemaal druk aan het doen ben.
De planning loopt een beetje in het honderd. Gelukkig had ik een aantal 'lege' dagen ingepland.
Dus lukt het nog altijd binnen de periode van de maand mei om alles wat ik wil af te maken. Maar dat laat maar weer zien dat hoe ik ook planningen maak, alles uiteindelijk anders loopt.

En gisteren kwam ook m'n verwachte pakje aan, met een heeele berg kleurtjes biaisband, waardoor ik jurkjes en rokjes kan gaan afwerken.
Er staat een tas bijna klaar te zijn in de rommelkamer(waar bij niet ingebruik zijn, mijn naaimachine ook woont, mede met een stukje stoffenverzameling)
Die moet enkel nog even afgewerkt worden. En zo ook met 4 rokjes en 6 jurkjes. Wat ik nu kan gaan doen.
Daarbij ligt er nog altijd een giraffe klaar te zijn en moeten er nog wat jurkjes/topjes komen volgens de planning. Daar ligt het patroon klaar voor te zijn. Die moeten nog geknipt worden.

En nu komt het er dus eigelijk allemaal op neer, dat ik deze week nog niks KLAAR heb afgeleverd. Een heleboel beginwerk gedaan, maar hopelijk kan ik vrijdag een heleboel gaan afwerken en afmaken, zodat er weer een boel van het lijstje kan.

En omdat het fotograferen er nog een beetje bij is ingeschoten (niet zo erg merk ik wel, wordt toch echt mooier weer) dan maar lekker een ander plaatje

Van onze mooie (maar oh zo lastige) boom een paar weken geleden. Hier is hij mooi en alssie nu ook lief is, dan hebben we weer een heleboel wilde perzikjes. Kans is groot dat hij volgend jaar grotendeels weg is.
(met aan de onderkant een klein stukje van een uiterst gezellige Kleine Vent, wegens dat hij weer eens mocht spelen met de camera van mamma)

1 opmerking:

  1. Wauwwww die boom. Wel heel mooi.

    En. Ennn. Er is eindelijk iets naar jou onderweg. Sjee. Een bevalling op zich. Kuch.
    Naja. Iets met dat dat wat ik wilde geven steeds niet beschikbaar was. En toen kwam ik gisteren op een heel ander idee. En toen moest ik nog zien te regelen dat dat van BE naar NL kan komen. Of van NL naar NL. Jaha. Heel gedoe.
    Maar binnen 2 weekjes is het bij jou. Hopelijk nog net in de maand mei. Slechts 3? maanden te laat. Sorry!!!

    BeantwoordenVerwijderen