maandag 31 mei 2010

Juni =Zomer

En toen was het alweer maandag.
De allerlaatste dag van mei en al bijna juni.
En alweer is het zulk niks weer. Te warm voor goede jas, maar de regen die soms ineens overwaait (horizontale regen!) maakt het dan wel weer noodzakelijk.
Ik word er een beetje moedeloos van.
Heb ik eindelijk echt een geweldige bezigheid gevonden die EN leuk EN ontzettend verantwoord is, om te doen met Kleine Vent, is het dus de hele tijd pestweer.
Wij willen namelijk heel graag gaan Geo-Cachen. Kijk vooral even op de site voor de betekenis. Want ik schijn dan weer niet te mogen zeggen dat het gewoon GPS schatzoeken is. Gelukkig kan ik de eerste paar keer zo'n leuk dingetje wel lenen, om te kijken of het leuk is. Leuke bezigheid voor de zomervakantie.

Maar gelukkig nog alle tijd van de wereld voor de zomervakantie.
Nog 8 weken hierzo. Dat geeft hoop voor het weer.
Tot ik dan denk wat er dus voor alleen die eerste week nog moet gebeuren.
Ik moet voor de tijd m'n eigen tentje opzetten en opnieuw inspuiten, voor dezelfde tent ook nog een nieuwe tas maken waar hij WEL in past, voor Kleine Vent een camouflageslaapzak zien te vinden, omdat hij uit z'n huidige slaapzak gegroeid is, moet ik nog wat kleding aanpassen zodat ze ZOKA waardig zijn, moet ik nog wat toiletspullen halen om mee te nemen, m'n eigen reistandenborstell weer eens lokaliseren en natuurlijk alle andere dingen die normaal ook gewoon doorgaan.

En dat lukt heus wel in die 8 weken.
Maar vandaag even niet. Vandaag heb ik geen motivatie. Vandaag ga ik lekker 3 Postcrossing kaartjes in de bus stoppen en op zoek naar de goede kleur en goede maat lint. En misschien nog wel even een stuk opruimen, gewoon alleen omdat ik zo lekker bezig ben de laatste tijd.
Morgen weer een dag.....

1 opmerking:

  1. Het weer blijft inderdaad modderen! Wij hebben al begin juli vakantie, en ik hoop dat het dan is opgeknapt.

    BeantwoordenVerwijderen