maandag 16 augustus 2010

Van 2ehands en nieuw

Tijdens een huppeltje over het net en langs allerlei blogjes (ik lees er inmiddels wel heel erg veel) kwam ik een heel leuk linkje tegen.
Een geweldige kringloop winkel. En dan heeel erg groot.
Ideaal dus als je denkt aan een huis, als je houd van dingen op te knappen en vooral ook houd van dingen zo goedkoop mogelijk, liefst 2ehands, voor elkaar te krijgen.
Dus met het vinden van een kringloopwinkel van onzettend groot, hoewel niet erg in de buurt, ging m'n humeur in stijgende lijn weer eens omhoog.
opnieuw en co is dus in papendrecht, dordtrecht en zwijndrecht. En daar wil ik zeker een keer naar toe. Het liefst met een lijstje, want anders gaat het niet helemaal goed denk ik.


Waar het afgelopen vrijdag eigelijk helemaal niet lekker ging, nare dag was met allerlei verloren dingen, onwijs moe zijn. Dus maakte ik vrijdag tegen het einde van de middag, vlak voor het avondeten, een fortune cookie open (die ik eigelijk best graag lust). Het briefje was zowaar wel net precies wat ik nodig had.
Waar de spreuken normaal ontzetten cliche zijn en eigelijk zo vaag, dat je het op zoveel manieren kunt opvatten. Deze was dus vrij duidelijk: You're capable, creative, competent, careful. Prove it!
Ja precies. Dat ben ik wel. En juist een beetje teveel voorzichtig. Dus moet ik minder voorzichtig zijn en dus veel meer aanwezig worden in de wereld van webshopjes. En vooral eens lekker aandacht gaan trekken met m'n shopje. Want een klein berichtje op een hyves zorgde al voor meer bezoekers (en dus een berichtje, wat ik dus per ongeluk heb laten verdwijnen)
Daarbij heb ik een serie geweldige knuffelbeesten gevonden, die ik graag wil maken. Ik heb wel ontdekt dat ik kleding, tassen en knuffelbeesten het leukste vind om te maken. Nog altijd een groot en breed veld, maar het gaat goed komen.

1 opmerking:

  1. ja het is een leuke winkel, ben ze vandaag alle 3 af geweest en weer van alles en nog wat gekocht en jammer genoeg heb ik de sleutel van het nieuwe huisje nog niet anders had ik nog wel meer dingetjes gekocht. Vooral voor de keuken.

    BeantwoordenVerwijderen