vrijdag 27 augustus 2010

Vrolijke Vrijdag



Nu las ik dus gisteren een blogje ergens, met Vrolijke Vrijdag. Met geen mogelijkheid terug kunnen vinden wie of waar dat was. Lastig dat blogjeshoppen.
Maar ik vind het wel een leuke.
Elke vrijdag een vrolijke vrijdag maken is niet helemaal werkend denk ik. Maar kan het allicht proberen.
Vandaag was het in ieder geval wel. Het was heerlijk rustig in huis. Kindlief was met oma mee (naar de binnenspeelhel volgens Joel) en ligt nu uitgeteld op de bank. De hele dag heel druk gespeeld. Ik hoefde enkel een paar pakjes weg te brengen en verder moest ik helemaal niks. Ik hoef zelfs niet te koken vandaag. M'n oma maakt snert met pannenkoeken. Want die zijn het lekkerste van allemaal.

Maar nu kreeg ik het op m'n heupen vanmorgen. Om 11 uur had ik al de douche, de keuken en de wc compleet gesopt en zat ik met een kopje thee voor m'n laptopje m'n administratie in orde te maken.
Een half uur laten kwam de postbode m'n pakje brengen. Waardoor er nu al een malletje ligt voor de marsepeine legoblokjes voor Kleine Vent z'n traktatie. Die heb ik ook nog even gemaakt. Eindelijk alle informatie voor de Efteling gekregen. Alles helemaal in orde.
Voor de lunch een heerlijk ciabatta broodje met sla, kaas en ham. Lekker uitgebreid eten, zonder gedoe om je heen. Heerlijk ontspannend.

Mijn vrijdag was zeker wel vrolijk.


(het plaatje is overigens van Marmalady Art Echt een kijkje waard. Daar word je vrolijk van)

1 opmerking:

  1. ja vrolijk zijn is gezond, zelfs bij een glimlach komen er in ons lijf al bepaalde stoffen vrij waardoor je jezelf lekkerder voelt.
    Ook wanneer je zelf naar iemand glimlacht krijg je meestal een vriendelijke blik of glimlach terug. Dat vind ik toch een prettiger gevoel dan al die negativiteit en gemopper naar elkaar.
    Wat ik ook altijd een hele sterke vind is elke dag 5 positieve dingen benoemen, ook op de minder positieve dagen.(ze worden dan dus ook wat minder positief ipv negatief) Door dit te doen ga je er onbewust toch naar leven. Zoals je zelf al aangeeft kan dit ook zitten in een heerlijke lunch of oma die pannekoeken voor je bakt of wat dan ook.
    Gewoon lekker genieten elke dag!!! Vrolijke Vrijdag verder!!!!

    BeantwoordenVerwijderen