zaterdag 18 september 2010

80 down, 100 to go!


Ja zoveel foto's moet ik nog maken!
Ik heb inmiddels 81 marktplaats advertentie helemaal klaar en ready to avertise.
Maar ik moet er dus nog 100! Grotendeels alleen de foto's, maar toch. Het is nog wel even een dagje werk.
Nu dacht ik: dat doe ik maandag wel.
Maar nu moet ik maandag werken. Niet erg, want extra centjes, maar de planning is weer om zeep. Zal er mee moeten leren leven denk ik.

Dan maar vanmiddag een boel plaatjes schieten. Kijken hoe ver ik kom.
Morgen moet ik kindlief gaan halen van de camping waar hij met pappa is morgenmiddag. En ik zag toch een gaaf idee voor kleding fotograferen! (even het logje terugvinden...) Ze fotografeerde haar kleding voor marktplaats in de natuur. Echt chique foto's. Dus toen dacht ik: ik moet zondag echt door 20 verschillende b-weggetjes dus neem ik wel wat kleding mee. Camera mee en schieten maar.

Ik wil echt perse komende week alles erop hebben staan. Dat is echt een streven. En haalbaar, wegens de voorbereidingen. Ik ben in m'n hoofd ook al vanalles aan het verdelen. Stukje lange termijn sparen, stukje leuke dingenpot en vooral ook een stukje voor m'n wensen nu. Ik wil graag mooie fotolampen, maar ook eens lekker naar de schoonheidspecialiste. We gaan het zien. Afhankelijk van de opbrengst is wat er mee gedaan wordt.

Het voelt lekker zo bezig te zijn. Ik voel me weer nuttig. Ik doe nuttige dingen en ik krijg er resultaat voor. Ik kan heus wel werken voor resultaat op lange termijn, maar als je al tijden alleen werkt voor het lange termijn, dan wil je ook wel eens NU resultaat. En mijn opruiming is beide. Korte termijn is het meer opgeruimd en netter, lange termijn is er meer geld voor leuke dingen en minder te verhuizen.
Ik merk wel erg bij mezelf dat ik echt wel bezig ben met; hoe kan ik die €270 opvangen als ik ga samenwonen. Ik reken me scheel! Maar zonder vast werk schiet ik daar niks mee op. Maar ik rekende wel even uit dat ik elke week 8,5 uur moet werken voor absoluut minimumloon om dat bedrag op te kunnen vangen. Dat moet haalbaar zijn denk ik. Of 15,5 uur voor de €500 die ik het liefste zou willen.
Das maar 2 dagen per week! Tijd genoeg voor al m'n andere liefhebberijen en m'n wensen. Ideaal te combineren met Kleine Vent en school en hobbies. Nu nog zien te vinden waar ik kan gaan werken.....

1 opmerking:

  1. Hoi Lottebees

    Ik weet, welk blogje je bedoelt; het heet Buffelen voor een Buffer http://adviesbuffer.blogspot.com/. Het ziet er heel leuk uit. Veel succes.

    Groetjes Puk

    BeantwoordenVerwijderen