donderdag 30 september 2010

Day 06 – Je dag

Day 06 – Je dag

Ik begon vanmorgen met kindlief aan z'n ontbijt en kleren helpen, hem zoveel mogelijk op tijd naar school mikken (het lukt elke ochtend toch gewoon weer net, vraag me niet hoe)
En toen ik thuis was, ging ik gelijk weer aan de slag om pakjes en enveloppen in te pakken te adresseren en voorzien van label of postzegels. Met een kopje groene thee uiteraard.

Balend van het nare weer, stiekem hard gelachen om de glazenwasser (die stond te werken in de zeikende regen, lekker effectief)
Toen maar weer eens even een rondje blogjes gedaan. Niet zoveel nog natuurlijk, het was net 9 uur. Uiteindelijk maar even mijn boord in de kast opgeruimd. Alle snoeren en stekkers lagen door elkaar, bergen papierwerk erbij. Een goede rotzooi. Doel was: m'n laptop koffertje er weer terug in krijgen. En dat lukte vrij snel.

En het was nog niet eens middag. Heerlijk geluncht met ciabattabroodje met zalm en roomkaas. Heerlijk is dat zo af en toe. Zo'n broodje is ook heerlijk als broodje gezond.

Smiddags de 3 enveloppen maar in de brievenbus gedaan en richting praxis/gamma om bubbeltjesplastic om 3 grote lijsten te gaan versturen. Die dus inmiddels netjes ingepakt staan te wachten om verstuurd te worden morgen.

Ik moet overigens zeggen: dat slechte weer van het KNMI, dat klopte niet zo goed.
Ik heb bij het ophalen van Kleine Vent echt 3 kwartier ontzettend lekker in het zonnetje gezeten, terwijl hij over het plein aan het rausen was met vriendjes. Echt heeerlijk. Beetje extra zon opgeslagen voor de winter alvast.
Eenmaal thuis werd er gekozen voor het maken van een kettingreactie. Die is al redelijk favoriet na het bezoek aan NEMO, maar nu er een Phineas en Ferb kettingreactie wedstrijd is, wil hij hele dagen dingen testen en uitproberen. Ik vind het heerlijk. Lekker languit op de vloer met dominosteentjes, houtenblokken, balletjes, lego-autootjes en weet niet wat nog meer.
Dit weekend staat er vast ook eentje op het programma bij pappa.

Heel bijzondere dingen waren er vandaag niet, totdat Kleine Vent me wist te melden vlak voordat hij moest gaan slapen (toen ik al de trap op liep) dat hij vandaag 2 keer best boos was geworden, maar dat hij er goed mee had gedaan. Hij was niet superboos geworden en het was weer snel over. De kindjes wilden dan ook gewoon vandaag weer met hem spelen, na een aantal lastigere dagen.

En nu mag ik lekker met een kopje thee en een lekker koekje blogjes lezen en voor de grap maar weer eens marktplaats onveilig gaan maken.

1 opmerking:

  1. Wat een drukke dag, maar je hebt dan wel een tevreden gevoel. Van die glazenwasser is het inderdaad een goede grap! Van het weer heb ik niet zoveel meegekregen. Ik ben nog steeds ziek en heb daarom ook geen enkele behoefte om naar buiten te gaan. Dat is ook wel weer het voordeel van zulk weer. Dan maak je het binnen gezellig. Maar dat heb jij vandaag wel gedaan met kleine vent.

    Groetjes Puk

    BeantwoordenVerwijderen