zaterdag 11 september 2010

oooh the weather

Wat een heerlijk weer vandaag!
En heb er dan ook heerlijk van genoten.
Er was in de buurt boekenmarkt. Heel erg leuk en niet zo heel goed voor de portemonnee. Het viel mee dit keer. Een boek voor het maken van knuffels en poppen (ik heb er een zwak voor), 2 Nederlandstalige Dr. Seus boeken voor kindlief z'n cadeautjesvoorraad en 2 Pinkeltje boeken voor meneer. Waarvan hij er maar 1 kreeg. Hij blij, ik blij. Waarbij er 2 boeken betaald werden door m'n oma (ze kan het toch niet laten...) Dus voor €10 had ik zelf 3 boeken gekocht en oma betaalde (heel erg lief) €16 voor 2 anderen. Geen deuk in het budget deze keer.

We hebben daar ook lekker in het zonnetje op een terras gezeten. Heerlijk weer was het. Zo mag het van mij wel een tijdje blijven nog. Niet dat rare wisselende weer.

Maar in ieder geval, net weer even het kasboek bij gewerkt en de boeken netjes in de kast gelegd. Er liggen inmiddels al een aantal cadeautjes in voor de decembermaand. Gaat al best lekker. Even een lijstje maken met wat ik al voor wie heb. Dat scheelt enorm.

Nu dus komende week even een hele berg spullen op marktplaats zetten. Hoewel ik betwijfel of het in deze week wel gaat lukken. Het is echt heel erg veel. Tijdens m'n rondje door m'n woonkamer had ik zo weer twee doosjes voor de verkoop. Worden straks echt 100+ advertenties.
En wat er verkoopt, dat is maar weer weg en hoeft straks niet mee te verhuizen. Het geld is voor volgend jaar vakantie en voor m'n wens voor een mobiele fotostudio. Die hoeft dan niet duur te zijn, omdat ik nog niet zeker ben van het feit dat ik er uiteindelijk geld mee kan gaan verdienen. Lange termijn plan weer. Daar ben ik goed in. De uitvoering vaker wat minder, dus ik hou er nu rekening mee. Beter fotolicht is alleen al goed voor veel betere foto's voor Het Schaap, dus de investering is niet voor niks. Maar hoop die investering toch terug te kunnen verdienen met fotografie. We gaan het zien....

1 opmerking:

  1. haha ik ben ook al dingen aant verzamelen om op marktplaats en prikbord te zetten. Want ook ik wil niet alles mee verhuizen+ dat het huisje daar een stuk kleiner is. Mijn enige redding is dat er ook een garage aan zit.

    Jammer had niet gezien dat er boekenmarkt was, misschien maar goed ook had ik die ook weer in moeten pakken.

    BeantwoordenVerwijderen