maandag 6 september 2010

Vandaag heb ik even alle mailtjes bijgeklikt, gelezen zover nodig en gekeken wat er nu allemaal bij m'n klikprogrammaatjes staat.
Nu blijk ik al €42,50 te kunnen laten uitbetalen. Dat was toch wel een verrassing. Een mooie, dat wel.
Ik ben nu nog niet van plan om dat te laten uitbetalen, maar het is mooi en handig dat dit al kan. Ik klik gewoon vrolijk door en kijken wat er dan uiteindelijk weer uitkomt het einde van dit jaar. Het blijft een leuk extraatje, dat ik ongemerkt wel bij elkaar klik. Goed voor de decembercadeautjes hierzo. Met 3 verjaardagen erbij hakt het er toch altijd een beetje in.

Ondertussen ben ik lekker aan het lezen over moestuintjes en handige combinaties van groente en fruit. Het is leuk lezen en leuk uitzoeken. Ik heb er al vaker over gedacht om een volkstuintje te regelen. Alleen ken ik mezelf te goed en ik weet dat als je er dus echt naartoe moet (is hier 30min fietsen ong) ik het na een tijdje toch niet meer doe, of als het regent of niet zulk lekker weer is. Dus dat is eigelijk niet zo'n handige optie. Tenzij ze besluiten die ook dichterbij te maken hierzo.

Maar voorlopig mag ik me uitleven op het maken van een planning voor de bakken die hier in de tuin komen. En ik wil er eigelijk wel voor zorgen dat er zoveel mogelijk opbrengst is. Het is niet alleen lekker, maar ook zo ontzettend leuk om te doen.

2 opmerkingen:

  1. Vraagje; ik heb in de uitverkoop vier potjes opkweek-kruiden gekocht; kun je die in het najaar ook nog op je vensterbank opkweken? (kijk eens in je boek voor me, pleaeaease ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zover ik weet kan je ook gewoon bloemen kweken op de vensterbank (volgens schoonmoeder, die dat vaak doet).
    Ik ga dit jaar ook allerlei dingen pogen te kweken, zolang het maar niet te koud is en goed water geven, dan moet het lukken denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen