zaterdag 23 oktober 2010

Day 29 – Je toekomstdromen/wensen

Daar had ik het pasgeleden over met 2 vrienden.
Waar zie je jezelf nu over 10 jaar.
Ik zie mezelf in het ideaal plaatje:
afgestudeerd psycholoog, geld verdienend als fotograaf en wonend in een mooi huis, met een studio in huis en een grote groentetuin. Het liefst met een paar kippen erbij. Met waarschijnlijk nog wel kotertjes erbij, want die grote van mij, die is dan al wel richting studeren aan het gaan, met dan al 17 jaar oud.

Ik heb niet super ingewikkelde moeilijke dromen op wat korter termijn.
Dat ik graag een eigen huisje wil, is inmiddels wel duidelijk.
Maar ik moet ook m'n studie weer beter op de rails krijgen en zorgen dat ik of m'n shopje of m'n fotografie beter in orde krijg, want er moet ook eenbeetje extra geld gaan binnenkomen de komende maanden. Om dan weer voor dat huisje te kunnen zorgen.

Natuurlijk droom ik groot en weet ik dat er dingen zijn die ik nooit zal bereiken. Maar dat maakt het erover dromen nu zo leuk. In dromen kan alles, in het echte leven moet je je aanpassen naar de mogelijkheden die er zijn en die je kunt maken. Ik doe m'n best om ervoor te zorgen dat ik m'n dromen zoveel mogelijk ga waarmaken. Maar een goede zangeres of een goede actrice, dat zal ik gewoon nooit worden. Dat zit er gewoon niet in, dus kan het er ook niet uit. Maar dromen mag altijd.

1 opmerking:

  1. Ik vroeg me af waarom je een studie psychologie wilt doen als je later wilt werken als fotograaf? Voor je eigen ontwikkeling?

    Wel leuke toekomstdromen trouwens!! :)

    BeantwoordenVerwijderen