maandag 25 oktober 2010

Verjaardag

Ja, ook weer gehad. Een dagje al 25.
En iedereen had zowaar zulke leuke kadootjes bedacht, terwijl ik gevraagd had om geld, omdat ik graag wil sparen en eigelijk niet zo'n idee had wat ik dan kon vragen.
Ik heb 2 boeken gehad over het maken van ijs en ijslollies, een boek over sushi en sashimi, een boek over amuses en 4 lepeltjes erbij, een boek over creatief fotografie, een berg fotopapier, een boek over poker voor dames, 3 puzzels van Jan van Haasteren en een leuk spelletje (lemming mafia).

Ik vind het allemaal heel erg leuk. Ik ben gek op kookboeken, over de meest uiteenlopende dingen. Voorlopig wordt het buiten kouder en ga ik nadenken over welke soorten ijs ik wil gaan proberen, alvast voor kerst. Er staan zulke lekkere dingen allemaal in.

Ik ben nog steeds bezig met een grote opruiming overal. Ik denk dat ik een deel van m'n dingen een betere bestemming kan gaan geven. Ik heb teveel om zomaar alles snel te verkopen, wat ik graag zou willen. Maar ik heb ook nog wat nieuwe dingen liggen. Die ga ik denk ik gewoon maar lekker weggeven. Liever mensen er zo blij mee maken.


Kijk ook nog even op Juffrouw Kikkerbil.

2 opmerkingen:

  1. Nog gefeliciteerd! 25 jaar...wat klinkt dat levendig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag nog! Leuke kookboeken heb je gekregen, dus ik kan een keer sushi komen eten met een ijslolly als toetje ;) Mail je mij je adres nog even voor de PIF?

    BeantwoordenVerwijderen