dinsdag 23 november 2010

December duur?

Ik vroeg me ineens af: hoeveel heb ik nu eigelijk uitgegeven voor alle kadootjes?
Dus ging ik rekenen. Dat bleek erg handig met een kasboek.
Dus kon ik terugkijken tot augustus. En laat dat ook net de tijd zijn dat ik begon met kadootjes te vinden.
Ik rekende uit dat ik aan kadootjes uitgaf: €72,15
Niet heel slecht voor 7 mensen. En ik heb echt niet weinig kadootjes liggen.
Ik verbaas mezelf ermee. Ik maakte wat dingen, kocht wat dingen in de uitverkoop en vond, bij toeval, een aantal ideale kadootjes bij discount winkels.
Ik begin het dus zo langzaamaan te leren, dat consuminderen.

Voor mezelf kocht ik vanmorgen ook nog eens 6 potjes met verschillende kruiden. Ik zaai ze nog niet, dat verhuist namelijk lastig. Maar ik heb dus voor 6 potjes met zaadjes en grond het enorme bedrag van €1,75 betaald. Daar kan ik het voor doen! Als ik alles apart moet kopen, ben ik dat al kwijt aan 1 potje, zonder er iets in. Dus mooi meegenomen.
Ondertussen groeit de voorraad met meeverhuisspullen ook steeds een beetje. Vaders regelde al een goedkope wasmachine en droger van een collega, ik heb al jaren een echte wegkruipstoel in het tuinhuis staan, er staat ook een metalen ladekastje, waar ik van m'n oma een 2e van kreeg. En ik vond gisteren een goede lokatie voor opslag. Geen echt bedrijf die daar in doet, want dat is duur. Ik krijg voor iets minder geld een stuk meer ruimte. Hopelijk kan ik die ruimte huren voor half jaar, dan kan ik echt gebruik maken van allerlei aanbiedingen. Het gaat helemaal de goede kant op.
Nu nog die derrie uit mn kop...

1 opmerking:

  1. Brain-removing surgery? Lijkt me niet handig hoor ;)

    Netjes gedaan kwa kadootjes. Ga dit jaar ook echt geen spectaculair leuke dingen geven, aangezien ik denk ik een slechte neus heb voor kadootjes geven, haha.

    BeantwoordenVerwijderen