maandag 1 november 2010

Het is al november

En toen was het gewoon al november.
Toen had ik op de eerste dag van deze maand alweer een berg advertenties terug op marktplaats gemikt en gelijk er 4 dingen van verkocht.
Gelijk weer een beetje verder met de opruiming.
Ik moet wel weer m'n dozen compleet opnieuw goed indelen, want ik moet dingen weer erg gaan zoeken. werkje voor morgen.

Ondertussen zat ik op de eerste dag van de maand met een nog een beetje ziekig kindje. We deden samen een puzzel waar we allebei helemaal kriegel van werden en die in de hoek belandde. Wel netjes op de rol. Volgende week gewoon weer op tafel denk ik.

Op de eerste dag van november ontdekte ik ook dat het natuurlijk woensdag alweer de 3e is en dat dat de dag was van de nieuwe musical van zuslief. Waar kindlief dus maar al te graag aan mee wil doen. Dus morgen even op jacht naar het briefje, waar de precieze tijd op staat.
Wat wel betekend dat ik kindlief tot zeker het eind van het jaar elke dinsdag en donderdag een uurtje kwijt ben. Moet nog wat verzinnen om die uurtjes in te vullen. Komt vast wel weer goed.

Intussen is m'n omslagdoek ook afgebreid en moet ik dus alles nog even afwerken. Naar werkje altijd. Maar het moet wel. Lekker voor winter alvast. De col gaat de 20e in gebruik genomen worden denk ik. Dan doen we weer een snuffelmarkt en daar wil het nog wel eens best koud zijn. En dan hou ik het lekker warm. Ik ontdekte dat m'n vingerloze handschoenen er goed bij passen, qua kleur. Lekker half om half modieus staan te zijn en toch lekker warm.

Morgen staat er ook weer wat op het lijstje. Ik zocht vandaag ook wat leuke patroontjes voor teddybeertjes. Ik wil er een berg maken van wat fleecedekens die hier liggen te liggen. Voor Kleine Vent eentje, voor mezelf eentje misschien, een berg voor in de shop en een berg voor weggeef acties voor The Toy Society. Dat is alweer te lang geleden. En het is toch wel erg leuk. Weer eentje lekker voor het raam hierzo. Dan kan ik het ook een keertje zien. Het is echt leuk om dingen weg te geven. En het loopt toch wel weer richting de dagen dat het wel voor mij een beetje hoort. En beertjes passen daarbij.

1 opmerking: