dinsdag 9 november 2010

Niet meer zo druk.

Vandaag ging ik druk zijn met de energie die ik weer heb.
Ik ging eigelijk vanalles doen.
Maar heel erg veel heb ik niet gedaan. Lekker nog een was erin en die opgehangen, zover mogelijk. De was die er nog lag netjes opgevouwen en opgeborgen. Ik knipte een patroon voor een teddy uit, zocht tevergeefs naar m'n vorige patroon, wat ik veel beter begreep, kwam al een geknipt paar schoentjes tegen, een bijna klare broek voor Kleine Vent, waar ik aan begonnen was en die nu dus niet meer gaat passen ben ik bang.
Maar ik deed ook: bijlezen bij blogjes,thee drinken, zoeken naar informatie over dumpster diving, mailtjes beantwoorden, thee drinken, zoeken naar de thee die ik dronk (niet te vinden in nederland!) en nog maar eens even een klein blogje schrijven.

Ik heb echt wel energie, maar ik ben nu nog druk met het proberen te 'channellen', het te reguleren. Dus niet meer een periode van ontzettend veel energie en een periode van echt nisk willen/kunnen. Het moet ergens tussenin komen.
De poef is nog niet af, maar dat gaat gebeuren deze week. Dat moet namelijk van mezelf. Ik maak de schoentjes nog even af en ik ga nog harder op zoek naar m'n teddybeertjes patroon van vorig jaar. Waar ik toen een paar hele lieve teddies mee maakte om weg te geven. Dat wil ik dit jaar weer doen namelijk.
Ik heb genoeg restjes fleece liggen om er heerlijk knuffelige beertjes van te maken. En dan mogen ze een nieuwe eigenaar gaan zoeken.

Eigelijk wil ik er nog een of 2 maken voor mee naar de snuffelmarkt, om ze daar ergens achter te laten. Mensne blij maken is namelijk ontzettend leuk om te doen. Gewoon geven om het geven, zonder bijbedoelingen. Behalve dan dat ik er nog steeds een heel fijn gevoel aan overhoud. Iemand blij maken met iets kleins is heel erg makkelijk.

Maar ik ga nu eens een paar sokken uittrekken, die ik niet meer draag. Er vallen nog veel andere leuke dingen te maken met die wol.

1 opmerking:

  1. Hallo paars schaap ;)
    ik vond je blog net via de mama blogs, erg leuk om te lezen, ik ga je zeker volgen! Ben zelf ook een studerende mama met dochtertje van 5, altijd leuk om te kijken hoe anderen het allemaal doen! Succes in ieder geval met je blog!

    BeantwoordenVerwijderen