dinsdag 14 december 2010

goede voornemens

na een hele luie maandag een meer actieve dinsdag.
Met een poging tot kopen van bladerdeeg (op dus...)
De was gedaan en een beetje opgeruimd. Weer een beetje energie voor alles.
Ook nog eens een poging gedaan om wat aan de lijn te doen (maar dan niet met dieten, maar gewoon eens wel gaan bewegen) Goed voornemen voor volgend jaar misschien, maar dat is het al jaren, dus ik dacht: why do tomorrow, what you can do today....

Straks Kleine Vent weer ophalen, met een kleine pauze voor wat eten en drinken, weer richting de musical. Om dan nog eens een poging te wagen voor dat bladerdeeg. En dan kan ik hem weer ophalen. Lekker druk dus. Maar wel erg leuk en inmiddels bijna voorbij. Ben zo benieuwd.

Na het regelen van het op de wachtlijst gooien van Kleine Vent, hoef ik voorlopig enkel te zorgen dat alles niet echt uit de hand loopt en dat Kleine Vent thuis in ieder geval wel wat meer uitdaging krijgt. Maar dan ook leuker. Gekke spelletjes bedenken. Maar die is voor morgen. Want spelletjes zijn vele malen leuker.
We beginnen maar met wat leuks wat bij nu past. Want wat is er leuker dan engels leren als het over kerst gaat. De meneer die het schreef, dat mooie/enge/spannende/gekke verhaal over kerst met die geesten, die komt toch uit engeland? Dus die praat dan ook engels he? (soms hou ik echt van die hersens van dat kind. De connecties komen net wat sneller) Dus op zoek naar leuke versies van het mooie verhaal en eens kijken of ik er verder wat mee kan gaan doen. In ieder geval is Kleine Vent uitermate geboeid.

Ik ga ook maar eens beginnen met lijstjes maken met wat ik elke dag moet doen. Dingen die gedaan moeten worden en dan ook iets leuks. Eerst doen wat er moet, dan wat leuks. Ook voor Kleine Vent wel een goed iets. Kan ik het mezelf ook even aanleren. Misschien komt alles dan ooit een keer helemaal netjes en opgeruimd.
De goede voornemens zijn er wel, maar ik ga er wel maar gelijk mee beginnen. Anders komt het er zeker niet van.

1 opmerking:

  1. Leuk om de hersentjes van je mannetje zo te horen kraken bijna he. En als hij echt geinteresseerd is gaat het nog harder met het leren. Fijn. Lekker stimuleren.

    BeantwoordenVerwijderen