maandag 24 januari 2011

Huismamma/student/werkverdeler

Vandaag hard gewerkt. Nu al, om kwart voor 12.
Kindlief is op school, de afwasmachine is al klaar, de was hangt weer op, de samenvatting van m'n leerstof is halverwege, het tentamen is gepland, de blogjes zijn ook al gelezen, de studieplanning weer aangepast, want door 'ziekte'(iets met supermoe zijn) toch weer wat anders, de krant gelezen, eindeloos mailtjes heen en weer gestuurd om alles bij iedereen op de goede plek te krijgen en te zorgen dat iedereen op tijd klaar is met het stukje voor deze week, ook die werkplanning aangepast, wegens 5 van de 6 ziek 2 weken geleden.
En al met al voelt het niet alsof ik veel gedaan heb.
Maar ik heb wel een houten kop van al die termen die ik tijdens m'n samenvatwerkzaamheden tegenkom. Dus nu maar even 'lunchen' en dan wat anders gaan doen. Voor vandaag zit m'n hoofd weer vol genoeg met allerlei dingen die ik moet weten/onthouden/reproduceren.
Vanmiddag nog een gesprek met een juf van Kleine Vent. Met z'n rapport dit keer. Eindelijk een rapport waar ik zoonlief ook in herken en niet allemaal maar mooi weer. Dus ook weer een fijn stapje voorwaarts.

Nu is het nog wachten tot de meneer van de droger komt, want die is voor de 2e keer in 3 weken stuk. Die komt dan ergens tussen 12 en 6. Lekker vaag. Maar okay, doet die man ook niet voor z'n lol.


Morgen weer een dag met eindeloos termen tikken en hopelijk bijna klaar zijn met de samenvatting. Tentamen staat gepland op 14 februari. Moet lukken vind ik. Voor die tijd ook nog 2 opdrachten inleveren (die dan NATUUURLIJK goed gekeurd worden. hoop ik dan) en dan ben ik weer een stukje verder.
Ik kom er uiteindelijk wel.

2 opmerkingen:

  1. Goed om vanmiddag even wat anders te doen inderdaad. Dan kunnen al die termen die je in je hoofd hebt gepropt rustig landen en beklijven!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je zult vast heerlijk slapen nu ;)

    BeantwoordenVerwijderen