maandag 7 februari 2011

Alvast voor later...

De copyrights van m'n leuke vogeltjes zijn gevonden. En daar bleek ook dat ik ze gewoon mag gebruiken.
Er komt dan natuurlijk wel een donatie voor de bedenker. Dat is wel zo eerlijk.
En dat leverde ook gelijk weer een blogje op wat ik echt ga lezen, want er staan zo ontzettend veel leuke dingen op. De kleuren zijn werkelijk geweldig. Ik word echt zo blij van. Zo'n vrolijk huis wil ik ook. Met lekkere kleurtjes. Grote Vent zal er waarschijnlijk toch een beetje anders over denken, gok ik.
Maar ik doe er ook weer bergen idee├źn op voor een project voor de restjes die er nog altijd zijn.
Want zo'n plastic tas is misschien handig, maar mooi is anders. Dus dan maar kijken of ik een mooi mandje voor m'n haak/breiwerken kan maken. Weer een uitdaging, heb nog nooit zoiets gehaakt. Ik haakte overigens voor begin dit jaar helemaal niet, dus dat is natuurlijk niet heel vreemd.

Ondertussen natuurlijk ook nog een tijd vooruit denken. Ik heb al vooruitgedacht als het gaat om allerlei dingen. Maar stiekem wil ik graag vanalles uitproberen straks. Dus ben ik nu al op jacht naar Marseille zeep. Waar ik een leuke webshop voor vond, die het vrij goedkoop (naar mijn idee) aanbood. Om zelf wasmiddel mee te maken, straks. Gewoon om het eens te proberen. En het scheelt natuurlijk best wel in een boodschappen budget, mocht het dus prima werken (van allerlei dingen die ik las, is het toch wel afhankelijk van jezelf of je het goed genoeg vindt. Donkere kleding gaat vast prima)

Qua budget doe ik het blijkbaar toch wel goed. Ik heb in februari nu al meer gespaard dan in welke maand dan ook in 2010. Hopelijk lukt dat in maart weer, dan ben ik weer helemaal goed op weg. De kans is aanwezig dat ik in april weer een heel stuk uitgeef. Maar dat is dan voor het goede doel. Tot die tijd in ieder geval gewoon doorsparen.

Daarbij heb ik een vrij simpele manier gevonden om voorlopig even voor niks een berg extra reclame te maken voor Het Schaap. De lieve klikprogrammaatjes hebben er sommige een systeem waarbij je zelf een e-mailtje kan 'kopen' die dan met jou informatie naar alle leden van dat programmaatje gemaild wordt. Dat 'kopen' gaat met bij elkaar geklikte punten. Die ik dus binnen 4 dagen bij elkaar klikte, door er elke dag even 5 minuten voor te gaan zitten. Zo had ik gisteren ineens 150 bezoekers op 1 dag. Dat zegt natuurlijk lekker niks, maar dat zijn wel weer 150 mensen die Het Schaap voorbij hebben zien komen. Dus ik klik lekker rustig weer door en gooi er straks regelmatig een e-mail tussendoor. Zo'n  e-mail gaat dan naar ongeveer 500 mensen. En hoe meer mensen weten dat Het Schaap bestaat, hoe beter natuurlijk. En in the meantime, gewoon doorgaan met het verbeteren van de foto's, het samenstellen van een mediakit voor kranten/websites en lekker overal waar ik kan m'n kaartjes planten, zodat meer en meer mensen weten dat we bestaan. Ik zoek ook nog altijd leuke markten om een keertje te gaan staan met m'n dingen. Dit jaar wil ik er in ieder geval 2 doen, dus zal ik even moeten blijven zoeken.

Maar voor vandaag: koptelefoon op m'n kop en het huis poetsen, terwijl ik naar eindeloze termen blijf luisteren die ik echt moet weten voor maandag.

1 opmerking: