dinsdag 8 februari 2011

Bijna goed gebudgeteerd

Verdorie. Nu ging het zo lekker met m'n budget. Is de zwarte inkt van de printer ineens op. Net als ik dus echt iets moet printen.
Ze komen namelijk vandaag m'n telefoon ophalen, om te repareren. En daar moet een briefje bij van wat er precies mis mee is en met alle nummers die erbij horen. Dat briefje is netjes voor me gemaakt (ik hoef enkel wat dingen in te vullen) maar dan moet ik het dus wel kunnen printen.
Maar enniewee. Ik ging eigelijk ook nog even vertellen over m'n verbazingwekkend gesprek met de helpdesk van HT.C
Ik belde dus, want m'n telefoon is stuk. De manier waarop het eerder te maken was, werkt niet, dus is het vast iets anders. Maar het moet wel gemaakt. Ik belde dus op, verwachtend dat ik zeker wel een half uur bezig zou zijn. Leer mij helpdesken kennen.....
Verbazingwekkend was het. Welgeteld 12 minuten later zat ik op m'n fiets, voor die nieuwe inktcartridge, en was alles al geregeld. Ik had zelfs nog even m'n schoenen aangetrokken. Ik had maar 8 minuten aan de telefoon gezeten. Toen was alles al geregeld. Bijzonder gewoon.
Hopelijk krijg ik over een week of 6 (reken maar weer ruim, ken dat soort reparatiediensten) m'n telefoon weer werkend terug. Ik zal er toch echt nog wel tot november mee moeten doen. Dan loopt m'n abonnement pas af. Waarna ik hoogstwaarschijnlijk uitermate ver terugstap in abonnement, dus krijg ik niet zo'n flitsend toestel. Niet erg, want het scheelt best veel straks. (nu gebruik ik m'n volledige bundel elke maand wel, das nadeel van vriendlief die 'ver' weg woont)

Vandaag toch ook maar een afspraak maken met de directeur van de school van Kleine Vent. Ik zal er toch aan moeten geloven. Ik vind dat altijd zulke vervelende dingen. Daarbij moet ik mezelf weeer verdedigen. Zo voelt het tenminste. Moet ik weer vertellen waarom ik zoonlief liever naar een andere school wil. En het liefst nog wel dit schooljaar. Maar het moet wel. Voor het goede doel, laten we maar zeggen.

Maar voor die tijd nog maar eens even wat verdienen. Dat moet ook toch nog steeds gebeuren.

1 opmerking:

  1. Ach. Manlief koopt wel eens een losse telefoon (we doen niet aan abo's met telefoon ed) en dan gebruik ik die oude nokia uit het jaar nul wel. Het belt, smst en maakt zelfs (waardeloze) foto's die je niet kunt laten afdrukken bij pixum ed.. We betalen voor twee abo's met 100 belminuten en smsjes samen minder dan 15 euro per maand. 7,50 pp. Maar volgens mij is dat nog te duur. Ik heb nog goedkopere abo's gezien! Het voldoet. Als ik lang bel pak ik de vaste telefoon wel..

    BeantwoordenVerwijderen