zondag 27 februari 2011

Daar waar ik gisteren een mooi blogje schreef over het budget wat zo mooi gelukt was, mikte ik bijna het hele week budget voor deze week er in 1 middag uit. Uitgegeven aan kleding voor Kleine Vent, een bos bloemen voor overgrootoma van Kleine Vent, 2 bolletjes wol voor nieuwe mouwen aan mn vest, 2 doosjes voor in de meeneemvoorraad, een zakje caramels voor woensdag en een slabox. Die dus nu in de vensterbank staat om te groeien. Ik vond het zo'n leuk iets. 4 verschillende soorten sla die je gewoon binnen kan laten groeien (ideaal straks, zonder tuin) Samen met Kleine Vent nieuwe soorten sla proberen.
Maar nu moet ik dus wel even aan de bak om ervoor te zorgen dat het budget even aangevuld word. Woensdag moet er nog een treinkaartje voor Kleine Vent vanaf en donderdag moet ik zelf bijna de hele dag naar Leiden voor school. Voor mij dan wel geen treinkosten, dat scheelt weer. Ik krijg het heus wel weer voor elkaar. Moet het alleen niet te vaak laten gebeuren. Ooit leer ik het wel.

Maar aan de andere kant gaat het met het kledingbudget dan weer prima. Voor maart staat er €50 begroot en dat staat al apart. Eigelijk probeer ik in maart niet teveel kleding te halen, omdat in april meestal de lente wel begint te komen. En er moeten nu eenmaal nieuwe sandalen en waarschijnlijk wel nieuwe shirts gehaald worden dan. En op schoenen weiger ik te bezuinigen. Voor mezelf ga ik op zoek naar een patroon voor een simpele leuke 3/4 broek, zodat ik er zelf een aantal kan maken. Rokjes heb ik nog wel genoeg (in de kast of in de maak) Dan ben ik weer klaar voor de zomer.
Ik heb totaal €650 ingepland dit jaar voor kleren. En dan voornamelijk voor Kleine Vent, want die groeit weer als kool. Ik denk dat het heus allemaal wel moet lukken. Shirts vermaken, broeken afknippen en de buitenspeelkleding ligt er genoeg. Ik ben aan het leren. Het komt ooit wel goed met mij.....

1 opmerking:

  1. Ohhh erg, he! Ik kan dat ook hebben, opeens is het dan op!!!
    Maar ja de uitgaven kunnen natuurlijk ook niet geleidelijk aan gaan!
    Is er een leuke kringloop in de buurt? De kringloop hier heeft heel veel leuke gedragen kleding die er echt als nieuw uitzien! Ik koop veel tweedehands, maar het moet niet zichtbaar zijn, zeg maar!!!
    Wij hebben altijd zo veel verjaardagen!! Dan vliegt het de deur uit!

    BeantwoordenVerwijderen