woensdag 23 maart 2011

Baal!

Vandaag begon niet zo lekker. Ik dacht: laat ik maar eens kijken of m'n cijfer er al is.
En dat was er. Helaas. Ik was er dus echt van overtuigd dat ik het goed gemaakt had. Helaas pindakaas tovertrommel: ik heb dus een 5!
Dus weer overdoen!! Planning overhoop en maar weer hard werken om alles op orde te krijgen.

Dus uit frustratie maakte ik een kwarktaart. Die dan ook niet helemaal goed lukte, want hij wil niet stevig genoeg worden in de koelkast. Mijn oplossing: zet dat ding lekker in de vriezer. Blijft een tijdje langer goed en in ieder geval goed stevig.
Maar Kleine Vent ging lekker bij een vriendje spelen, het was mooi weer en de was hing lekker buiten. En wat doe je dan? Dan ga je je helemaal scheel werken om die ene opdracht vandaag klaar te hebben, zodat er in de planning wat extra dagen zijn om te leren en andere dingen af te maken. Waarbij ik nu dus nog alleen ruzie heb met de opmaak van m'n verslagje. Dus moet ik toch nog even stoeien.

Kleine Vent kwam thuis: heerlijk gespeeld buiten, ontzettend uitgelaten en lekker druk. Na 5 minuten wel een stukje rustiger, dus wel prettig. Hij is echt een schat de afgelopen dagen. Nu moet ik alleen nog even met z'n vader coordineren hoe het zaterdag allemaal gaat. Ik ben zelf toch van plan om zaterdagmiddag en avond bij vriendlief te zijn en er was voor Kleine Vent iets te doen met springen en disco en nog iets. Dus moet ik dat even coordineren, want anders komt het niet goed.

2 opmerkingen:

  1. Balen zeg van je examen, ik heb het ook weleens, een vijf. Dan ken je het net niet goed genoeg. Zonde van het geld om het weer over te doen. Het is nu een kwestie van de puntjes op de i zetten en de volgende keer haal je het gewoon!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig heb ik per tentamen 2 kansen, zonder extra kosten. De derde keer helaas met wel extra kosten. Maar het moet volgende keer gewoon lukken.

    BeantwoordenVerwijderen