zaterdag 30 april 2011

Vakantie??

Na vandaag, met mooi weer lekker buiten zitten en pogen wat spullen te verkopen (wat overigens niet zo erg lukte) En een week eigelijk vooral aan het rondrennen, nu even rust.
Mijn vakantie begint pas op maandag, na de vakantie.....

Ik heb vandaag genoten van het weer, terwijl we met zo'n kleedje zaten. Zoonlief deed betere zaken dan ik, maar we kochten ook een berg. Een stapel boeken eigelijk. Onvervalste swiebertje boeken, het verhaal van robin hood, lucky luke strips, een boek voor kinderen die frans leren en een boek over geloven van de wereld voor zoonlief (ik hou van m'n slimmerd!) Ik kocht een Janosch boek (fan!) en een boek waar ik al een tijdje naar zoek.Het verhaal van Bobbel die in een bakfiets woonde en rijk wilde worden. Ik heb dat altijd zo'n heerlijk boek gevonden. En nu staattie in de kast. Voor strakjes, voor zoonlief, maar stiekem gewoon voor mij.

Maar morgen heb ik een luie niks doe dag. Even een dagje vakantie.
Maandag mag ik weer rennen en vliegen. Er moet dan weer gewerkt worden en ik moet voordien nog even om een printer. Het komt wel weer goed, maar het is weer een drukke week.

Die knoop in m'n maag voor komende week wordt ook steeds groter. Dinsdag het uitslaggesprek en ik ben zo benieuwd. Die twijfel is er echt wel. Wat nu als ik wel gek ben en geen gelijk heb? Maar ook: wat als ik wel gelijk had? Hoe moet dat dan met school?
Woensdag is ook al een zenuwendag. Om 4 uur 'smiddags gaan het koopcontract tekenen. Superleuk, maar een enorm zenuwenmoment. Ik leg straks vast dat ik een huis koop met iemand. Zonder dat ik vast werk heb of een fatsoenlijke bron van inkomsten. En dat is best wel eng. Dat wilde ik eigelijk eerst niet. En hoewel ik er eigelijk niet aan twijfel of het wel goed gaat tussen ons, wil ik er wel een beetje rekening mee houden. Je weet het nooit namelijk. Toch wel spannend.

En vrijdag weer werken. Het is best wel slopend werk. Met warm weer keihard poetsen. Maar het geeft niet. Het is gezellig en het is extra inkomsten.
De maand mei staat in teken van Het Schaap. Ik heb een berg promotiemateriaal gemaakt. Kleine Vent heeft vandaag aan alles en iedereen overal kaartjes uitgedeeld. De kleding komt er eindelijk op en daar maak ik nog wat extra van. Er komen nieuwe gekke dingen bij.
Ik heb er best wel zin in.
Voor eind mei hoef ik enkel een boek te lezen en een opdracht te maken voor m'n praktijkdag. Dus dat moet lukken tussen m'n knutsels en dergelijke door.

1 opmerking: