donderdag 30 juni 2011

Bijna vakantie....

Zo, vandaag alle formulieren voor de Leonardo klas op de post gedaan. Hopelijk is het er morgen al. Ze weten al wel dat hij graag wil komen, dus alles wordt wel in orde gemaakt en hij kan gewoon een plaatsje hebben.
En ik ben echt blij toe. Met nog iets meer dan een week te gaan, begint Kleine Vent al: is het morgen vakantie? Ik wil niet meer naar school....
Hij weet prima dat het volgende week nog school is, maar hij wil het niet weten.
Gelukkig zit er nog een doorschuifmiddag in en een dagje naar de nieuwe school voor hetzelfde. Ook nog een eindfeest en een vertrekkende stagejuf. Dus nog genoeg leuks. Maar hij wil helemaal niet meer.
Maar hij gaat wel. Hij heeft dus wel enorm zin in het verkleed zwemmen (hij houd helemaal niet van verkleden, dus mij een raadsel...) En dat hij mag trakteren omdattie weggaat. Vindtie ook helemaal leuk.
Maar vooralsnog word het morgen weer lastig om hem uit bed en naar school te krijgen.
Gelukkig wacht er zaterdag een dagje Ikea. Dat vind Kleine Vent helemaal geweldig. Ik kan hem geen ongelijk geven. In welke winkel mag je als kind nu wel over de bank lopen of op het bed ploffen. Ik moedig het niet aan, maar ik heb ook niet het gevoel dat ik enorm op hem moet letten. Alleen zorgen dattie niet kwijt raakt.
Ondertussen begint de trakteermand ook een beetje goede vorm te krijgen. De cadeautjes voor in de klas en de juffen zijn al klaar, nu nog wat lekkers maken volgende week en dan is het klaar. Lekker cupcakes met mooie versiering. En dit keer voor jongens en meisjes apart (door het kleine cadeautje wat er onder zit) Dus gewoon makkelijk en duidelijke roze en blauwe cupcakes maken. Dan zullen de jongens niet zo gauw een roze pakken.

En ik kreeg net ineens een telefoontje: Of ik een grote luiertaart kan maken met wat leuke dingen erop. Budget: €40,-
Dat kan ik prima. En ik vind het heerlijk om even daarmee bezig te kunnen zijn. Beetje alles weer een kickstart geven. Betekend wel dat ik volgende week niet veel tijd heb voor het huis, met het bakken en naaien en knutselen....

1 opmerking:

  1. Super! Fijn dat het allemaal door kan gaan, hopelijk geeft het jullie allemaal straks veel meer rust! Helemaal als jullie huis straks ook klaar is! En een beetje knutselen, naaien en bakken is soms ook wel even fijn :)

    Ik knutsel zelf vaak net zo enthousiast als dochter mee!

    BeantwoordenVerwijderen