zondag 19 juni 2011

Ik ben er nog wel

Inmiddels is ons huis al weer een stukje verder klaar.
De slaapkamer is bijna klaargeschuurd en de woonkamer muren zien er weer een beetje toonbaar uit.
Ik ga morgen eens wat plaatjes schieten denk ik.
Het is niet echt makkelijk om regelmatig ff een blogje te tikken. Door het klussen maak ik niet bijzonder veel mee.
En verder is het ook nog eens met allerlei andere dingen enorm druk. Het is echt het einde van het schooljaar.
Er moet op school ineens vanalles nog gedaan worden en we zijn dus ook bezig met een andere school. Wat het liefst natuurlijk voor het eind van het schooljaar nog even geregeld moet worden. Geen idee of dat gaat lukken, maar gezien het tempo dat de school er zelf achter zet, zal het best wel eens kunnen lukken.

Maar tussen alles door blijf ik wel bezig met m'n doel.  De teller staat op ongeveer €400 inmiddels (dit is wat er over is na de geplande uitjes in de vakantie en schoolgeld van zoonlief voor komend schooljaar) Dus moet ik nog een hele berg bij elkaar verdienen om het te halen.
Met een simpele berekening komt dat neer op €5000-€400= €4600. €4600/51=€90,20 per week.
Dat is best een heftig bedrag. Ik weet ook dat niet elke week dat bedrag gehaald gaat worden. maar ik ga er wel m'n best voor doen. Dus deze week staat er op de planning: kleding en lampen op marktplaats zetten.
En ik wil een ochtend werken aan een opdracht die ik heb. Het is maar een kleine opdracht, maar het kan wel het bedrag voor 2 weken in 1 keer binnenbrengen. Om voor mezelf een beetje de stok achter de deur te houden, ga ik maar elke vrijdagavond even een update doen. Over wat er die week is binnengekomen.
Dat houd me hopelijk een beetje scherp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten