zaterdag 20 augustus 2011

Bijna geen vakantie meer....

Jeetje zeg, het is echt enorm vakantie geweest als ik zo m'n bloglijstje eens bekijk. Zit er steeds een redelijke tijd tussen (als je bedenkt dat ik periodes heb gehad waarbij ik gerust 2 keer per dag een blogje tikte...)
Maar het is bijna allemaal voorbij hierzo. Kleine Vent is bijna niet meer klein en bijna al 8. Dat vieren we zondag en dus ben ik vandaag bezig met het maken van taarten en andere lekkere dingen. Voor Kleine Vent zelf wordt het een privetaartje van citroencake versierd met napoleonsnoepjes. Mijn kind houdt nu eenmaal van zure dingen (altijd al, gek ventje)
Daarnaast de altijd aanwezige appeltaart (omdat bij een feestje appeltaart hoort voor mij) en iets met de rest van de citroencake, waarbij ik waarschijnlijk een laagje biscuit erbij bak en er een leuk citroenig taartje van maak met wat citroen room enzo. Ik zie wel. Ik heb straks de hele middag de tijd.

Gelukkig loopt alles toch eindelijk een beetje op rolletjes. Inmiddels ligt er een gekregen rails voor de gordijnen (die er ook wel liggen, als tijdelijk) in het nieuwe huis en dankzij de geweldige 'ik wil het perse vandaag hebben' houding van Kleine Vent, heeft hij ook daadwerkelijk vandaag z'n doosje lego gekregen dat hij kreeg bij z'n nieuwe Donald Duck abonnement. (hij ging bij het nieuwe huis kijken of het er al was en hij trof daar net de postbode aan, mazzelaar...)

Hopelijk kan ik nog een leuke foto maken van de prive taartje voor Kleine Vent, want ik denk dattie er wel leuk uit gaat zien. Hij word in ieder geval wel lekker (gezien dat het glazuur lekker was en ik al weer dat de cake lekker is)
Hopelijk lukt m'n citroenroom ook een beetje, want lekker smaken doet het wel. Alleen het goed stijf kloppen is zo'n gedoe altijd.. Gelukkig staat er een koelkast in de keuken. Dat helpt altijd wel mee.

Gelukkig is de vakantie bijna voorbij. Ik zie niet uit naar het vroege opstaan, maar wel de fijne dagen voor mezelf. En meer tijd hebben om m'n huis in orde te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten