donderdag 11 augustus 2011

Ik doe echt wel iets....

Nu het s'avonds nog altijd geen lekker weer is om buiten een boek te lezen, ben ik weer lekker bezig met allerlei kleine knutsels voor Het Schaap.
Ik moet echt enorm erg een goede update doen en alles weer even op orde maken. Er zijn wat dingen verkocht en er zijn wat dingen bij gekomen, maar de site is nog helemaal niet bijgewerkt.
Dus moet ik er echt een keer goed voor gaan zitten. Dus ga ik nu nog even lekker wat dingen knutselen en dan gooi ik er zo vlak na de vakantie gelijk een grote update tegenaan.
Ik heb straks dus leuke 'slingers'. Van die leuke rijtjes met allerlei beestjes, voertuigen en wat nog meer. Net wat er in me op komt om te maken. Ook leuke sleutelhangers met dezelfde variatie aan afbeeldingen.
 Deze is van Het PakjesHuis. Ik maak ze toch anders, maar dit is het idee.
Er is er al eentje verdwenen in een leuk kraamcadeau, maar ik werk er nog aan meer. Ik word enorm vrolijk aan dat soort dingen.
Allemaal van gezellig warm vilt gemaakt. Ik heb nog wel 20 meer idee├źn, maar die kan ik niet maken op de bank of als er dus mensen in dezelfde ruimte tv kijken.
Dus voorlopig maak ik lekker allerlei beestjes en andere dingen van vilt.

Zelf het ik er al 2 in gebruik genomen. De sleutels van m'n berging en brievenbus zijn voorzien van een leuk huisje. Dan zakken ze niet steeds weg in de voering van m'n vest en raak ik ze niet zo snel kwijt. Kleine Vent heeft er eentje met een zelfgekozen motorafbeelding, voor z'n fietssleutel straks. Dat is op school namelijk ook moeilijker kwijtraken, met zo'n persoonlijke sleutelhanger. Nu nog een nieuwe fiets met nieuwe sleutel voor erbij.

Want die koter van mij, die is zo hard gegroeid (zo'n 2cm de afgelopen 4 maanden!) dat zijn fiets gewoon te klein geworden is. En hij moet dus straks een berg fietsen elke dag. Gelukkig is meneer volgende week jarig en had ik nog niks gekocht (wel bedacht, maar nu aangepast) Dus krijgt hij gewoon een mooie nieuwe goede fiets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten