woensdag 24 augustus 2011

meer 365 projecten....

Een aantal leuke blogs om ideeën op te doen voor een eigen '365-dagen' projectje. Of in dit geval 366, vanwege een schrikkeljaar. Je hoeft die dag natuurlijk niet mee te tellen, maar ik vind het wel leuk.

Nou, ik weet er wel een paar:
- Elke dag een nieuw kledingstuk, accessoire of iets anders: Newdressaday
 Ze is inmiddels bezig met haar 2e jaar en het geeft een berg leuke ideeën om leuke dingen te maken van oude, vaak afzichtelijke kledingstukken.
-Voor een hele berg creatieve projecten: makesomething365
Een hele berg projecten van allerlei mensen. Dus een berg inspiratie.

Kijk vooral ook eens in de nieuwe Flow. Daar blijken er ook een heleboel in te staan (plus een lijst van 365 ideeën.)


En wat voorbeelden van wat ik wil gaan doen. Die heb ik wel hoor. Tot op heden nog enkel wat voor de hand liggende dingen. Ik wil regelmatig een advertentie op marktplaats mikken en via Hyves allerlei pagina's 'spammen' met regelmatig een advertentie die het bestaan van Het Schaap verkondigd.
Maar ik wil ook via de lokale kranten meer reclame maken, kijken of ik bladen kan interesseren voor wat ik doe (en ga doen) en daarmee iets van een naamsvermelding eruit kan slepen. En ik wil online nog meer websites en mogelijkheden vinden om mezelf te laten zien aan de wereld.
Er moet toch een lijstje komen met zo'n 365 plekken/momenten waarop ik kan adverteren.
Ik wilde bij mijn 366 project echt gaan voor haalbaarheid en toch resultaat. Ik moet nu eenmaal ook gewoon m'n studie weer fatsoenlijk op orde krijgen. En ik moet nog altijd verhuizen. En ik moet gewoon ook dingen maken natuurlijk.
Maar dit is vooral een manier om mezelf te motiveren Het Schaap eindelijk echt fatsoenlijk bij te houden en er echt actief mee bezig te zijn.

2 opmerkingen:

  1. Bedankt voor de tips! Ik ga me eens even oriërenteren op een project dat voor mij leuk is :-) Nuttig kan ik er genoeg bedenken, maar als je het 365/366 dagen vol wilt houden, moet het toch wel nuttig én leuk zijn ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben al blij als ik de dagelijkse dingen gedaan krijg.... Maar veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen