dinsdag 9 augustus 2011

Stiekem werkt het

Die tijdsplanning, die werkt al een beetje. Bij het klaarmaken van het ontbijt, mikte ik even een klaargezet potje boontjes in een pan met water om te koken. Die staat nu ondersteboven af te koelen in de keuken, terwijl ik net klaar ben met ontbijten en m'n blogjes gelezen heb.
Alleen is het natuurlijk gewoon al half 11 en heb ik verder niks gedaan. Maar nu kan ik nog uitslapen. Dat vind ik ook tijdsplanning. Als ik namelijk een beetje plan, dan krijg ik vandaag alles gedaan en dan kan ik toch uitslapen.
Hoewel het me volgende week nuttiger lijkt om een beetje op normale tijden uit bed te komen. Dan wordt die 7 uur niet gelijk zo enorm vroeg. Een ritje naar de molen vlakbij de nieuwe school staat ook gepland deze week (als het tenminste een beetje droog blijft) en dan kopen we lekkere citroencake mix. Die wil ik maken voor Kleine Vent z'n verjaardag, versiert met napoleon snoepjes. Hij houdt nu eenmaal van zuur en citroen. Dus dat lijkt me best een leuk idee voor zijn eigen privetaartje. Dit jaar even geen grote versierde taart, want ik was er gewoon niet op tijd bij om iets bijzonders te bestellen. Volgend jaar beter.
En de tijdsplanning bedacht ook: neem nu alvast een doos mee naar het nieuwe huis, dan hoef je niet alles in 1 keer te slepen.  Dus ga ik vandaag even schilderen en proberen het laatste stukje van de muur te repareren. Dan kan ik vrijdag het laatste stukje voorzien van glasvezelvlies en dan kan Grote Vent zaterdag alles voorzien van een laagje verf en dan zijn we eindelijk klaar met schilderen in de woon en slaapkamer. Dan kan de vloer erin (die ik ook nog moet halen, gelukkig met een berg korting)

Ik heb er best wel weer zin in.

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat het werkt zo! Ik las eerst 'Stiekem werkt niet', dus ik zat al te kijken: wat werkt er niet? Het lijkt wel of het wel werkt! Maar dat was mijn eigen stomme leesfout ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je zo langzaam aan weer steeds meer dingen ziet die allemaal goed gaan en meezitten.
    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen