zaterdag 10 september 2011

Berichtje op afstand

Vandaag lekker een rommelmarkt. Hopelijk een berg verkopen. Want extra centjes zijn echt wel welkom.
Ik kreeg gisteren een werkoverzichtje met wat we allemaal moeten gaan doen de komende maanden. Heel erg leuk allemaal. Helaas wel pas in januari betaald, omdat we dit keer naar gewerkte uren willen betalen. Mijn idee, omdat het dan een stuk eerlijker was dan vorige keer. Benadeel mezelf, financieel gezien. Maar wel eerlijker. Ik stop er de minste uren in.
De teller voor m'n 5000 euro doel blijft ook een beetje steken. Als ik in januari betaald krijg, is dat wel een enorme klapper voor m'n spaargeld, zover ik nu kan zien. Maar ik moet wel 4 maanden zonder fatsoenlijk inkomen zitten. Natuurlijk ook niet handig.
Dus toch m'n plannen blijven uitvoeren.

En ook echt m'n weekbudget er weer terug in brengen. Want ik maak er echt een zooitje van de afgelopen paar maanden. Dat kan echt zoveel beter. Ik heb echt teveel geld uitgegeven de afgelopen tijd. Ook als ik de aankopen voor het huis niet meereken, omdat die uit een ander potje komen.
Ik wil er ook al rekening mee gaan houden dat ik volgend schooljaar weer een fiks bedrag aan schoolgeld moet gaan betalen. Want als ik er nu al stukjes voor opzij zet, is het geen grote klap.
Het bij elkaar sparen van m'n hele jaar zorgverzekering is dit jaar echt enorm lastig. Maar ik ga het nog steeds proberen. De teller staat nog altijd op zo'n 1000 euro. Nog zo'n 500 euro te gaan denk ik. Met natuurlijk een prijsverhoging die er echt komt (zoals elk jaar) heb ik dan al rekening gehouden.
Ik moet er echt weer eens goed voor gaan zitten. Maandag weer een dag.

2 opmerkingen:

  1. En... goede zaken gedaan? Lekker weer in ieder geval vandaag! Was je eerst ook nog wat kwijt voor je kraampje?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier zijn ook veel uitgaven die niet direct met het huis te maken hebben, maar toch weer wel: een snackbarbezoekje omdat we geen puf hebben om tafel te dekken o.i.d. Dat moet hier ook echt minder, anders komt het niet goed met de spaardoelen!

    BeantwoordenVerwijderen