donderdag 22 september 2011

Tussenstop

Vandaag doe ik aan passief besparen.
Ik voel me al dagen niet helemaal lekker en heb vandaag helemaal nergens zin in.
Dus besloot ik vandaag eens lekker op m'n nieuwe bed, met m'n laptop en een doos chocolade, de hele ochtend door te brengen. En hoewel ik een hele berg rotzooi hier nog moet opruimen, merk ik er lekker niks van, hier in de enige kamer die bijna klaar is.
Morgen weer een dag denk ik wel hoor. Nog wel moet ik even een kadootje halen voor een vriendje van Kleine Vent, want hij moet naar het verjaarsfeestje. Ik heb het grote geluk dat moeder van het vriendje hem morgen van school komt halen. Dat scheelt mij echt zeker 1,5 uur reistijd. Geen auto morgen en het blijkt dus echt enorm lastig om van zijn school naar de gewenste attractie te komen. De bus rijdt er niet heen. Pas vanaf januari. Niet enorm handig.
Maar door deze aardige actie heb ik morgen wel van 9 tot 5 ongeveer vrij. Dat is een berg tijd om alles in orde te brengen voor het leggen van de vloer op zaterdag. Ik moet nog een plekje vinden voor de apothekerskast die ik uit de keuken gesloopt heb. Die staat nu tijdelijk in de slaapkamer van Kleine Vent, maar daar moet dus zaterdag een vloer in. Dan kan ik namelijk beginnen met het verhuizen van zijn bergen speelgoed (en ook hier en daar wat dingen laten 'verdwijnen') En aan het versieren van zijn kamer. De deuren moeten nog opgeleukt worden, een gordijn en rolgordijntjes (of luxaflex) opgehangen worden. Dat zijn dingen die ik prima alleen kan doen, dus is er veel tijd voor. En ik heb er wel zin in dat het huis nu eens een beetje klaar is.
Maar vandaag blijf ik zoveel mogelijk in bed. Lekker een beetje lui zijn.

1 opmerking:

  1. Geniet ervan! Zo passief besparen levert je vaak ook weer een heleboel energie op :-)

    BeantwoordenVerwijderen