maandag 31 oktober 2011

Soms lukt het even niet

Soms zit het mee en soms is het dan ineens allemaal op.
Gisteren was het even allemaal op. Ik kon helemaal niks meer.
Maar dat is wel een moment voor de rem op zorgen maken en het gas erop bij het daadwerkelijk doen. Want van doen, krijg ik energie.
Vandaag doe ik even niet veel drukke dingen. Even m'n lijf een beetje laten rusten. Maar mijn hoofd werkt op volle toeren.
Er bestaat namelijk een mogelijkheid dat ik over afzienbare tijd beschikking zou kunnen hebben over een fotostudio. Maar daarvoor moet nu eerst nog een berg geregeld en gerekend worden. En dat kan ik prima. Ik weet wel waar ik moet zoeken. Ik heb genoeg mensen die me prima kunnen helpen met allerlei nummertjes en kosten die je vaak vergeet. Er is nog geen echte vastigheid erover, maar de ideeën zijn er allemaal en de mogelijkheid kan zich binnen zeer korte tijd gaan voordoen. Beter goed voorbereid dan in het diepe gegooid zonder zwemdiploma.

Verder vandaag staat er vooral veel thee drinken en wat opgenomen programma's kijken op het programma. Misschien dat ik nog een poging waag om m'n zelf te maken wandkast te ontwerpen.
Ik ben vandaag blij met een kopje thee en het zonnetje....

2 opmerkingen:

  1. Succes en sterkte! Pas een beetje goed op jezelf, dat betaalt zich altijd later weer uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Rustig aan!!!!
    Een paar dagen/weken later... Ach, wat maakt het eigenlijk uit?? (zegt zij, die al 3 jaar aan het verbouwen is..) Af en toe tijd voor ontspanning is heel belangrijk...
    Sterkte!!

    BeantwoordenVerwijderen