zondag 16 oktober 2011

Zondag alweer

En toen was het al zondag en heb ik gisteren de halve dag gedaan alsof ik een psycholoog was en de andere helft van de dag was ik 'patient'. Heel grappig en best leerzaam.
Maar ook enorm vermoeiend. Het kost toch wel een berg mentale energie.
En toen ik eenmaal terug in m'n eigen stad was (met de trein geweest natuurlijk) mocht ik in een rap tempo naar huis fietsen, even omkleden, autosleutel van de kast pakken en weer in de auto springen om nog enigzins op tijd op het etentje te zijn wat er gistereavond gegeven werd. Ik was er uiteindelijk om kwart voor 8 en werd binnen 10 minuten voorzien van een heerlijke zalm met honing. (zuslief was zo lief geweest om even te bellen voor wat ik graag zou willen)
De grote mand bleek in goede aarde gevallen te zijn (uiteindelijk waren de 2 geglazuurde redvelvet cupcakes niet meegekomen, omdat het niet zo handig is om iets met verse roomkaas zo'n 5 uur in een erg warm restaurant te laten staan en die staan dus nog in de koelkast) De cupcakes waren vervangen door een mooi opbergdoosje voor de koffiepads.  De mand woog een ton, maar het stond allemaal erg leuk.

En vandaag: vandaag ben ik best lui. Nadat m'n hoofd gisteren van heel dichtbij een 'glazen' deurtje in de trein zag, heb ik een knappe bult op m'n voorhoofd en dat werkt toch niet zo lekker. M'n klieren zijn duidelijk weer druk in de weer om alles op te lossen wat er opgelost moet worden. En dat is best vermoeiend. Dus vandaag doe ik niet teveel.
Morgen moet ik al genoeg doen. Moet ik even op stel en sprong naar het hoofdkantoor van de buitenschoolse opvang, omdat ze blijkbaar het te tekenen contract niet kunnen opsturen. Helaas is dat dus weer een pokke eind fietsen (met nog altijd wat lucht tekort niet zo lekker) en kost het me zeker 2,5 uur voor ik klaar ben met tekenen en heen en weer fietsen. Dus m'n ochtend ben ik al kwijt.
Smiddags moet ik werken aan mijn reflectie verslag voor m'n praktijkdag. Dat is dan ook wel klaar, als het een beetje wil.
En ergens voor Kleine Vent weer thuis gedropt word, moet ik nog even kleren voor 2 dagen, knuffelbeest, kussen en voorleesboek naar het andere huis brengen. Dat is niet altijd een even groot succes moet ik zeggen. Maar zo is het nog wel even.
En het gaat nog lukken ook he. Dat weet ik gewoon. Misschien dat het reflectieverslag pas 'savonds klaar is, maar het gaat me gewoon lukken. Anders loop ik weer zo belachelijk achter op schema straks en dat is nou net waar ik geen zin in heb, nu al het andere blijkbaar wel enorm lang gaat duren.

1 opmerking:

  1. Heel veel succes, met jouw inzet komt het vast wel goed met dat schema. Hoewel er niet veel aan is, is het vaak beter om even een keer flink door te trekken en iets af te hebben, dan steeds het gevoel hebben dat je schema je op de nek zit.

    BeantwoordenVerwijderen