dinsdag 1 november 2011

Als het niet doet wat je wil....

Nu begon ik met goede moet aan het leggen van de vloer.
Al heel erg snel kwam er een flinke kink in de kabel. De zaag was uitgeleend en nu weer terug. Maar nu krijg ik met geen mogelijkheid de zaag in zo'n stand dat ik dus er iets onder kan leggen. Verder kan alles bewegen zoals het moet, maar omhoog krijg ik um niet. Redelijk lastig als je laminaat wil zagen.
En nu kan ik er dus niks mee doen, totdat ik uitgevonden heb hoe ik het weer in orde krijg. Best jammer van m'n tijd. Ik had namelijk in de verlopen tijd best het stuk vloer erin kunnen hebben wat ik graag wilde. Het zit niet zo mee helaas. Het had best beter gekund.
Ergens word ik elke keer gestopt wanneer ik goede zin heb om veel te doen. Iets dat het niet doet, materiaal dat er niet is, iets dat niet meewerkt. Elke keer loopt het mis. En toch gaan het heus wel lukken. Voor het hoofdeind moet ik enkel nog een plaat hout hebben, die ik bij de bouwmarkt gewoon op maat laat maken. Het is nogal een bizarre maat en dan klopt het precies. Dan moet ik verder enkel maar wat schuim op de plakken en de stof erover trekken (gaat wel dagje duren om alles goed te krijgen, maar dan heb je ook wat) Dat kan ik, daar heb ik geduld voor. Maar gereedschap dat gewoon net even niet doet wat je wil, daar heb ik minder geduld mee. Zelf het googlen naar de handleiding om het zelf even snel op te lossen hielp niks. Ik vond namelijk niet wat ik zocht. Redelijk hopeloos......
Maar uiteindelijk win ik wel....

1 opmerking:

  1. Zit er niet een soort vergrendeling op? Misschien kun je het vragen aan degene die hem geleend heeft? Goed dat je wel geduld hebt. Dit is volgens mij standaard met klussen en ik ken genoeg mensen die dan ook direct de handdoek in de ring gooien!

    BeantwoordenVerwijderen